Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Αριδαία: Πεζοδρόμηση ή μήπως κλείσιμο δρόμων με... κορδέλες; (ΦΩΤΟ)

Ελπίζουμε η Δημοτική Αρχή να μην αναφέρεται σε τέτοιες παρεμβάσεις, όταν μιλά για έργα πνοής

ΈΡΓΟ ΠΝΟΗΣ ΟΙ... ΚΟΡΔΕΛΕΣ;

Η προχειρότητα σε όλο της το μεγαλείο επικρατεί στο Δήμο Αλμωπίας, όσον αφορά στην… δήθεν πεζοδρόμηση κεντρικών οδών.

Προφανώς, οι πολίτες περίμεναν όταν άκουγαν για νέους πεζοδρόμους, ένα πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, που θα περιλαμβάνει αναπλάσεις ή έστω κάτι πιο αξιοπρεπές και πιο αναβαθμισμένο αισθητικά. Αντ’ αυτού, χθες Δευτέρα αντικρίσαμε την θλιβερή πραγματικότητα: Φαίνεται πως για τον Δήμαρχο η άναρχη τοποθέτηση κορδελών χωρίς καμία σήμανση που να προειδοποιεί τους οδηγούς, αποτελεί έργο πνοής το οποίο μάλιστα όπως ανέφερε στη δήλωσή του αποτελούσε προεκλογική του δέσμευση.

Σήμερα Τρίτη, ο ένας από τους νέους… πεζόδρομους, αυτός της Χρυσοστόμου Σμύρνης, άνοιξε και πάλι, χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση και έγινε και πάλι αυτοκινητόδρομος. Με μια φράση, ένα απόλυτο μπάχαλο.

Ελπίζουμε η Δημοτική Αρχή να μην αναφέρεται σε τέτοιες παρεμβάσεις, όταν μιλά για έργα πνοής…




5 σχόλια:

  1. Γιατί προφανώς είδαν οτι με την χρ Σμύρνης κλειστή, την πέμπτη θα ηταν αδύνατη η κυκλοφορία.
    Αν δεν φύγει η λαϊκή απο εκεί που είναι το στοίχημα του πεζόδρομου για την Αριδαία θα είναι απλα πυροτέχνημα.
    Αν φύγει η λαϊκή και παει εκεί που πρέπει στα ΚΤΕΛ, τοτε είναι εφικτή η πεζοδρόμηση,μαζί με καποιες αλλαγές σε μονόδρομηση οδων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σωστος, οσο ειναι η λαικη μεσα στην πόλη τιποτα δεν μπορει να γινει, βρωμα δυσοδία και ασε την Αριδαια στα χρονια της τουρκοκρατίας.Τωρα θα μου πεις σιγα μη καταλαβαίνουν οι ειδήμονες τι λέμε, μπρρρρρρ πρόβατα.

      Διαγραφή
    2. 9.06 Η Αριδαια δεν εχει μονο επαγγελματιες που σερβιρουν καφεδες και ποτα αλλα και αλλους πολλους που περιμενουν ισως μια λαικη για να βγαλουν ενα μεροκαματο.ΑΡΑ η μεταφορα της λαικης σε αλλο σημειο θα οδηγησει πολλα μαγαζια και ανθρωπους στην οικονομικη καταστροφη.

      Διαγραφή
  2. τι ειναι αυτες οι εικονες; κορδελες και σκουριασμενες ταπελες; ρε εκει στην Αριδαια ποτε θα ξυπνησετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ? ΜΠΙΝΟ Η ΑΙΤΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ, ΕΣΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ, ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News