Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Περιορισμός στον αριθμό και τη διάρκεια των μετακινήσεων

“Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να μην υπάρξει καταστρατήγηση των μέτρων για τον περιορισμό μετακινήσεων που έχουν οριστεί”, ξεκαθάρισε ο Στέλιος Πέτσας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι τα μέτρα για την απαγόρευση κυκλοφορίας θα είναι για τους ασυνεπείς και όχι για τους συνεπείς. Θα αποφασιστούν σήμερα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά την σύσκεψη με το επιτελείο του υπουργείου Υγείας.

“Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να μην υπάρξει καταστρατήγηση των μέτρων για τον περιορισμό μετακινήσεων που έχουν οριστεί”, ξεκαθάρισε ο Στέλιος Πέτσας, μιλώντας σήμερα (04.04.2020) στον ΣΚΑΪ για την απαγόρευση κυκλοφορίας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την ανακοίνωση των νέων μέτρων που αφορούν την απαγόρευση κυκλοφορίας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, καθώς θα αποφασιστούν σήμερα από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά τη σύσκεψη που θα έχει με το επιτελείο του υπουργείου Υγείας.

Ο κ. Πέτσας ανέφερε ότι θα υπάρξει περιορισμός στον αριθμό, αλλά και τη διάρκεια των μετακινήσεων, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για κλείσιμο των διοδίων. Επανέλαβε ότι “η αυστηροποίηση των μέτρων θα έχει να κάνει με τους ασυνεπείς και όχι με τους συνεπείς”. Τέλος, επισήμανε ότι δεν τίθεται θέμα για ολική απαγόρευση κυκλοφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News