Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

Νέα επεισόδια στον Έβρο - Τραυματίστηκε Αστυνομικός

Ανδρας της Ελληνικής Αστυνομίας τραυματίστηκε στο πρόσωπο από πέτρα που εκσφενδονίστηκε από την άλλη πλευρά

Το κλίμα στα ελληνοτουρκικά σύνορα παραμένει τεταμένο με τις συγκρούσεις να είναι συνεχείς με τους μετανάστες να θέλουν να μπουν στο ελληνικό έδαφος. Χειροβομβίδες κρότου – λάμψης και δακρυγόνα από την αστυνομία.

Νέα επεισόδια άρχισαν γύρω στις 4 το απόγευμα της Κυριακής στα ελληνοτουρκικά σύνορα, στις Καστανιές μεταξύ των μεταναστών και της αστυνομίας.

Ανδρας της Ελληνικής Αστυνομίας τραυματίστηκε στο πρόσωπο από πέτρα που εκσφενδονίστηκε από την άλλη πλευρά. Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου με ασθενοφόρο για τις πρώτες βοήθειες. Είναι μάλιστα καλά στην υγεία του και παρά τον τραυματισμό του ζήτησε σύντομα να επιστρέψει στα καθήκοντά του.

Όπως γράφει το grtimes, μετανάστες εκσφενδονίζουν πέτρες και διάφορα αντικείμενα, χρησιμοποιώντας μάλιστα σφεντόνες, με την αστυνομία να απαντά με χειροβομβίδες κρότου – λάμψης και δακρυγόνα. Στον χώρο έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και στρατός.

Στη συνέχεια δυνάμεις του στρατού κινήθηκαν κατά μήκος του φράχτη, προκειμένου να αποτρέψουν την είσοδο μεταναστών.

Τουλάχιστον δύο αυτοκίνητα του στρατού και της αστυνομίας έχουν υποστεί φθορές από τον πετροπόλεμο. Στην επιχείρηση αναχαίτισης οι αστυνομικές δυνάμεις χρησιμοποίησαν και όχημα ρίψης νερού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News