Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Αλμωπίας τιμά τον Κωστή Χατζηδάκη στους Προμάχους

Ανακοίνωση

Μια ξεχωριστή εκδήλωση με γιορτινό χαρακτήρα, στην οποία θα τιμηθεί ο Κωστής Χατζηδάκης, Αντιπρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Βουλευτής Β' Αθηνών, για την προσφορά του στην παράταξη, ετοιμάζει η Τοπική της Νέας Δημοκρατίας Αλμωπίας.

Ο χώρος που θα φιλοξενήσει αυτήν την άνευ προηγουμένου εκδήλωση της μεγάλης γαλάζια παράταξης δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από το ακριτικό χωριό των Προμάχων όπου η παράταξη κατέχει παραδοσιακά, τα υψηλότερα πανελλαδικά ποσοστά.

Η γιορτινή εκδήλωση τιμής πρόκειται να γίνει στο αναμενόμενα κατάμεστο από κόσμο Πνευματικό Κέντρο της Προμάχων, το οποίο θα διαμορφωθεί κατάλληλα έτσι ώστε να φιλοξενήσει την εκδήλωση.

6 σχόλια:

  1. για την προσφορά του στην παράταξη και όχι για τον τόπο ή το χωριό πόσο πίσω...... και πόσο κιτσ ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξέχασε η ΔΗΜ.ΤΟ Αλμωπίας,να ορίσει Τομεάρχη ενέργειας.Κε Τζατση φάουλ σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΝΔ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΤΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ τι σαηνια ειστε ρε μαγκες ειμαι περιεργος να δω αν υπαρχουν ακομη προβατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΕΙΤΕ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΟΝΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News