Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Χαμός με Μουτζούρη στο δελτίο ειδήσεων του MEGA (ΒΙΝΤΕΟ)

«Χαμός» με Μουτζούρη στο δελτίο ειδήσεων του Mega

Ένας από τους πρωταγωνιστές της ημέρας στις εξελίξεις στο προσφυγικό ήταν ο Κώστας Μουτζούρης, εξαιτίας, όμως, του βίντεο που κυκλοφόρησε και τον δείχνει να εκφράζεται απρεπώς για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου δεν μπόρεσε, τελικά, να δώσει το «παρών» στη σημερινή σύσκεψη στο Μαξίμου, όμως φιλοξενήθηκε σε αρκετά μέσα ενημέρωσης για να τοποθετηθεί επί του ζητήματος και να εκφράσει τις απόψεις του.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, όμως, ο Κώστας Μουτζούρης βγήκε εκτός εαυτού, καθώς αισθάνθηκε θιγμένος από τον τρόπο με τον οποίο παρουσίασε την είδηση το κανάλι και η παρουσιάστρια και πέρασε στην… αντεπίθεση.

Ανάμεσα σε άλλα ο Κ. Μουτζούρης ανέφερε ότι «οι φράσεις που χρησιμοποιείται δεν συνάδουν με την παρουσίαση ειδήσεων. Σας απαγορεύω να μεταδώσετε το βίντεο, σας καταγγέλλω, παραποιείτε τα γεγονότα. Έχω δικαίωμα στις ιδιωτικές μου συνομιλίες να εκφράζομαι όπως θέλω» για να προσθέσει ότι μαγνητοσκοπήθηκε παράνομα και στη συνέχεια να αποχωρήσει από το δελτίο.

4 σχόλια:

  1. Ο ένας δεξιός γράφει στα αυτά του τον άλλο.
    Αλλά όλοι μαζί προεκλογικά λέγανε ότι τους μετανάστες τους καλούν οι συριζαίοι.
    Φεύγω πάω να βάλω το βίντεο να γράφει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κούλη μοίρασε πόνο. Μη σταματάς να τους γλεντάς. Όλοι σε στηρίζουμε! Ξέσκισέ τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πανεπιστημιακός ο τύπος!
    Αλλά...
    Ο Πολάκης κάπνιζε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΙ ΕΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ.....ΝΑ ΑΝ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News