Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Σ. Χατζηδημητρίου: «Κύριε Δήμαρχε, να χρησιμοποιούμε το νερό ή όχι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Το θέμα της ύδρευσης στην πόλη της Αριδαίας έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Σάκης Χατζηδημητρίου.

Ο επικεφαλής της μείζων αντιπόλιτευσης του Δήμου Αλμωπίας, πρότεινε να δοθεί δωρέαν νερό στις ευπαθείς ομάδες της Αριδαίας.

Μάλιστα όπως επισήμανε ο ίδιος δεν θα κάνει στείρα αντιπολίτευση στο Δήμαρχο αλλά είναι εδώ για να βοηθήσει στη λύση των προβλημάτων.

Δείτε το βίντεο:
. .

pellanews

2 σχόλια:

  1. μη μας βάζεις δύσκολα κύριε Χατζηδημητρίου.Εμεις δεν ξέρουμε τόσα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσείς ξέρετε μόνο να τρώτε καλά τα λέει ο κ.χατζηδημητριου

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News