Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

ΓΕΛ Σκύδρας: Το σχολείο, χώρος επικοινωνίας και στήριξης (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Απο την πρώτη εσπερίδα του σχολικού προγράμματος *το σχολείο, χώρος επικοινωνίας και στήριξης* που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία την Τετάρτη 26.2.2020!

Στις φωτογραφίες οι ομιλητές που το καναν πραγματικότητα Κα Ασλανίδου, Κος Περπερίδης, οι υπεύθυνοι καθηγητές του προγράμματος (Κα Παπαδοπούλου Κα Αποστολίδου Κα Δουλαδίρη Κος Βαμβακίδης), εκλεκτοί καλεσμένοι του τόπου,οπως η Κα Ιγνατιάδου, Κα Γιακαμόζη, ο Διευθυντής του ΓΕΛ Σκύδρας Κος Μισαηλίδης, καθώς και τα αγαπημένα μας παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα!

Οι φωτογραφίες απο το Φωτο Σπυρίδη-Σκύδρα που κάλυψε την εκδήλωση,όπως φυσικά και τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων για την πολύτιμη βοήθειά του και το κυλικείο μας...

Επίσης, ευχαριστούμε τον Κο Μάκη Χρήστου που άρτια υποστήριξε την εκδήλωση με τις μικροφωνικές εγκαταστάσεις.

Σας ευχαριστούμε όλους (γονείς και μαθητές) που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και σας περιμενουμε ξανά για το 2ο μερος της δράσης, την ερχόμενη Τετάρτη 4 Μαρτίου για την ιδιωτικότητα στο διαδίκτυο που θα μιλήσει ο Κος Παπαπροδρόμου!

Γενικό Λύκειο Σκύδρας







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News