Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Στη Βουλή τα δημοσιεύματα του Aridaia News για τα σκουπίδια

Εμείς χαιρόμαστε που τα δημοσιεύματά μας φτάνουν μέχρι τη Βουλή των Ελλήνων και θεωρούμε ότι είναι μία καλή ευκαιρία η δική μας δυνατή φωνή και η φωνή του κάθε μέσου ενημέρωσης, να αξιοποιηθεί σωστά από τους διοικούντες του Δήμου Αλμωπίας ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη πίεση στα κέντρα λήψης των αποφάσεων

Ερώτηση στον Υπουργό Εσωτερικών κατέθεσε ο Πρόεδρος του κόμματος της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος, επικαλούμενος δημοσιεύματα του Aridaia News, αναφερόμενος στα σοβαρά προβλήματα με τα σκουπίδια αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Αλμωπίας.

Όπως ανέφερε ο Βουλευτής στην ερώτησή του, «σε ορισμένες, μάλιστα, γειτονιές η κατάσταση όπως περιγράφουν, είναι αφόρητη. Τα απορριμματοφόρα του Δήμου δεν περνούν συχνά, με αποτέλεσμα, τα σκουπίδια να συσσωρεύονται, φέρνοντας τους κατοίκους σε απόγνωση».

Σε αυτή την ερώτηση αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, ο οποίος αντί να ζητήσει συγνώμη για αυτή την κατάσταση, ζητάει και τα ρέστα από το Aridaia News επειδή αναδεικνύει τα πραγματικά προβλήματα. Όπως είπε ο κ. Μπάτσης, «κανείς δεν έχει δικαίωμα να λοιδορήσει το ρόλο τόσο της αντιπολίτευσης, όσο και του τύπου, όποια μορφή κι αν έχει αυτός. Ταυτόχρονα όμως, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με την εργασία αυτών των ανθρώπων που καθημερινά υπερβάλλουν εαυτόν. Όντως οι ελλείψεις είναι μεγάλες, τόσο σε ανθρώπινο όσο και υλικό δυναμικό, αυτό όμως δεν επιτρέπει οποιαδήποτε αντιπολιτευτική ηθική να βάζει στο στόχαστρο την εργασία ανθρώπων που ίσως δεν έχουν ούτε τη μόρφωση αλλά ούτε και τα μέσα για να αντιδράσουν».

Το ακούσαμε κι αυτό… Αντί να αναζητήσει λύσεις για όλα αυτά τα προβλήματα, μας κουνάει και το δάχτυλο. Αντί να εκμεταλλευτεί αυτά τα δημοσιεύματα για να πιέσει την κεντρική εξουσία, επιδίδεται σε ένα ρεσιτάλ λάσπης. Έφτασε στο σημείο ο κ. Μπάτσης να πει ότι «απώτερος σκοπός τέτοιου είδους ενεργειών, είναι η απομείωση της δημόσιας υπηρεσίας καθαριότητας και η παρουσίαση, ως άλλου Σοφοκλή, του από μηχανής Θεού ιδιώτη».

Και πρόσθεσε ο κ. Μπάτσης: «Ας μη λησμονούμε επίσης ότι ο Δήμος μας είναι ένας τουριστικός Δήμος και θα πρέπει όλοι μας να είμαστε προσεκτικοί ως προς την εικόνα που παρουσιάζουμε προς τα έξω, ιδίως όταν υπάρχει διάθεση διόγκωσης της πραγματικότητας. Σε καμία περίπτωση δε θέλουμε να φανούμε χειριστικοί απέναντι στον οποιονδήποτε, ούτε βέβαια θέλουμε να κάνουμε μάθημα σε κανέναν. Πιστεύουμε ότι ο κ. Βουλευτής είναι πολύ έμπειρος ώστε να καταλαβαίνει τα δεδομένα και να χειρίζεται ανάλογα τις καταστάσεις προς όφελος φυσικά του λαού».

Εμείς χαιρόμαστε που τα δημοσιεύματά μας φτάνουν μέχρι τη Βουλή των Ελλήνων και θεωρούμε ότι είναι μία καλή ευκαιρία η δική μας δυνατή φωνή και η φωνή του κάθε μέσου ενημέρωσης, να αξιοποιηθεί σωστά από τους διοικούντες του Δήμου Αλμωπίας ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη πίεση στα κέντρα λήψης των αποφάσεων. Αυτός είναι ο ρόλος μας, να αναδεικνύουμε τα πραγματικά προβλήματα ώστε να υπάρχουν λύσεις και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

3 σχόλια:

  1. Στην καθημερινότητα πρέπει να βοηθήσουμε όλοι γιατί αφορά όλους.
    Μεγάλη ευθύνη φέρουν οι πρόεδροι που είναι κοντά στον πολίτη αλλά και κοντά στην δημοτική αρχή. Αν αυτός ο συνδετικός κρίκος είναι αδιάφορος και δεν βαριέσαι αδερφέ διμιουργουνται πολλά προβλήματα.
    Συνήθως ο πρόεδρος βρίσκεται συνέχεια στην Αριδαία έχει πάντα δουλειές το κινητό δεν έχει σήμα θα σε πάρω μετά γιατί είμαι στο γιατρό ότι προβλήμα υπάρχει στο χωριό το μαθαίνει τελευταίος κτλ... Έλεγχος
    στους ανενεργούς προέδρους με νοοτροπία δημόσιου υπαλλήλου για να
    γίνει όλων μας η καθημερινότητα καλύτερη φιλότιμο τσαγανο και μεράκι για το χωριό μας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Πως να λύσει το πρόβλημα όταν δεν έχει πατισει το πόδι του στο εργοτάξιο δεν έχει έρθει σε επαφή με το προσωπικό και δεν ακούει τον αντιδήμαρχο για το τι ακριβώς συμβαίνει και ποιες είναι οι ανάγκες.... καλά κάθεται στο γραφείο του εκεί δεν είναι Λουτρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καθένας μας χρειάζεται σε κάθε βήμα ένα χωροφύλακα και ένα σκουπιδιαρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News