Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Πώς σχολίασε ο Δ. Μπίνος την πρόσληψη του Γ. Τσιμτσιρίδη (ΦΩΤΟ)

Δείτε την σχετική ανάρτηση

Ο Δημήτρης Μπίνος δεν άφησε ασχολίαστη την πρόσληψη του Γιώργου Τσιμτσιρίδη ως Ειδικό Συνεργάτη του Χρήστου Μπάτση. Και πως θα μπορούσε άλλωστε, αν αναλογιστεί κάνεις ότι ήταν Αντιδήμαρχός του και αναπληρωτής του επί πέντε χρόνια.

Ο κ. Μπίνος αναδημοσίευσε μια ανάρτηση από τοπικό site, η οποία σχολιάζει χιουμοριστικά αυτή την επιλογή του κ. Μπάτση, με αιχμή του δόρατος την ειδικότητα του γυμναστή που κατέχει ο κ. Τσιμτσιρίδης.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

7 σχόλια:

  1. κύριε Μπάτση άλλα μας έλεγες προεκλογικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΜΠΙΝΟ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ; ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Ο ΤΣΙΜΤΣΙΡΙΔΗΣ, Ο ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ, Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ, Ο ΒΕΣΚΟΣ, Ο ΜΠΑΤΣΗΣ, Ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ, Ο ΚΕΤΙΚΙΔΗΣ ΚΛΠ ΕΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΣΟΥΝΑ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ. ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εδω γελαμε ..χαχα μηπως δουμε σε λιγο και τον πρωιν δημαρχο ειδικο συνεργατη ντροπη κ μπατση ντροπη και σ αυτους που ειναι ακομη μαζι σου ομηως ισως ειναι για το καλο του ΔΗΜΟΥ ΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνομωσία αποστατών

    Ευτυχώς αποκαλύπτεστε μόνοι σας

    Οι μάσκες πέφτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Μπάτσης καταλαβαίνει πόσο ανίκανος είναι να διοικήσει και έχει προσλάβει 10 ειδικούς συνεργάτες για να κάνουν τη δουλειά. Η αποστασία ολοκληρώνεται σιγά σιγά με την προσθήκη τέτοιων ατόμων που πρωταγωνίστησαν τα προηγούμενα χρόνια. Οι συμφωνίες κάτω από το τραπέζι αποκαλύπτονται μπροστά στα μάτια μας.
    Μια φορά αποστάτης..... για πάντα ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χεσ@@@@ τι γράφε ο Μπίνος Βαφειάδη, ασχολήσου με κάτι σοβαρό αγόρι μου, και αμολήσου οσο ειναι καιρός απ τον κύριο που παίζει ζάρια στην πλάτη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νά ρωτήσω κάτι? Ο κύριος Μπάτσης δεν είχε συμβούλους μαζί του η δεν είναι ικανοί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News