Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα γίνει μπαμπάς

Είναι μία πολύ χαρμόσυνη είδηση για τον Γιάννη και τη Μαράια αλλά κι ολόκληρη την οικογένεια Αντετοκούνμπο και φυσικά της συντρόφου του

Χαρμόσυνα νέα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! Η σύντροφός του, Μαράια, ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram πως, περιμένει το διάδοχο του MVP της κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ και έτσι σύντομα ο “Greek Freak” θα γίνει πατέρας!

Είναι μία πολύ χαρμόσυνη είδηση για τον Γιάννη και τη Μαράια αλλά κι ολόκληρη την οικογένεια Αντετοκούνμπο και φυσικά της συντρόφου του.

Στη φωτογραφία που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την ανάρτηση της Μαράια με τη χαρακτηριστική λεζάντα: «Baby freak» έρχεται σύντομα! Και υπάρχει ένα next δίπλα στο όνομα της φανέλας του Αντετοκούνμπο. Ο Γιάννης κάνει πλακίτσα και ρωτάει «ποιος είναι ο πατέρας;» ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έστειλε καρδούλες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News