Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Μπάτσης για Λουτρά: «Δεν θα δουλεύουν άτομα τα οποία δεν θα ξέρουν αγγλικά και χρήση υπολογιστή» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Αλλαγές προανήγγειλε ο Χρήστος Μπάτσης στη λειτουργία των Λουτρών. Ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος της Επιχείρησης, τόνισε ότι «δεν θα προσλαμβάνουμε όσους μας καπνίσει, θα προσλαμβάνουμε όσους πρέπει για δουλειά. Θα αλλάξει ο κανονισμός και θα μπούνε καινούρια στάνταρς, έτσι ώστε και οι υπάλληλοι να είναι πιο κόσμια ντυμένοι, γιατί κάποια που είδα δεν μ’ αρέσανε και έχουν γίνει οι απαραίτητες συστάσεις, έτσι ώστε να δείξουμε μια εικόνα σοβαρότητας».

Και πρόσθεσε: «Εννοείται ότι δεν θα γίνονται ποτέ αθρόες προσλήψεις, μα ποτέ. Το δηλώνω εδώ δημόσια, γιατί εμείς δεν έχουμε σκοπό να κάνουμε συνδυασμό με την επιχείρηση. Εμείς τον κάναμε μόνοι μας».

Μάλιστα, ο κ. Μπάτσης αναφέρθηκε και στα στάνταρς που θα πρέπει να έχει κάποιος για να δουλέψει πλέον στα Λουτρά: «Δεν θα παίρνουμε άτομα τα οποία δεν θα ξέρουν τουλάχιστον αγγλικά και χρήση υπολογιστή. Θα αλλάξουμε. Δεν θα παίρνουμε το δίμηνο για το δίμηνο για να βολευτεί κάποιος, θα παίρνουμε για την ουσία».

Εδώ ζούμε και μένει να δούμε αν όλα αυτά τα εφαρμόσει στην πράξη…  

Βίντεο: pellanews

58 σχόλια:

  1. ΤΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ ΕΣΥ ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ; ΕΔΩ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ. ΘΑ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;;;;; ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΤΙ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΥΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεί αγγλικά να μην ξέρει όμως αυτός που κάθεται δίπλα του θα του μάθει τα φαρσί. Ας μας πει όμως με ποιο θεσμικό ρόλο κάθεται σε εκείνη την καρέκλα. Πάρτυ εξωθεσμικών γίνεται στο δημαρχείο. Τον κάνουν ότι θέλουν.

      Διαγραφή
    2. Είναι επιστήμων πολιτικός, μη ζηλεύεις που εσύ είσαι φτωχός και λούμπεν.

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ φίλε,

      Όταν θα γίνεις θεσμικός τότε θα απαντάς... Μέχρι τότε είσαι ένα δεκανίκι. Αλλιώς... ανακι του Μπατση.

      Διαγραφή
    4. Δεν είμαι φίλη σου,

      Και αν νομίζεις ότι όλη αυτή η κουρλαρια του συστήματος είναι θεσμικοί, μην αλλάξεις πλευρό στον ύπνο σου, να μην πάθεις και κανένα σοκ....Νίτσα του χωριου

      Διαγραφή
  2. ο δημαρχος δεν μιλαει αγγλικα
    ο προεδρος των λουτρων δεν μιλαει αγγλικα
    ο αντιπροεδρος των λουτρων δεν μιλαει αγγλικα
    ο διευθυντής των λουτρών δεν μιλαει αγγλικα
    και ολοι αυτοι μαζι θα απαιτησουν απο τους υπαλληλους να μιλανε αγγλικα
    αληθεια ποιος θα κανει την οντισιον;;;;;
    για γελια και για κλαματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πες μου εναν απο ολους τους δημαρχους κ προεδρους που περασαν ποιος ηξερε να μιλαει αγγλικα?

      Διαγραφή
    2. 9.17 σωστός. Ας μάθει πρώτα ο ίδιος τα στοιχειώδη και μετά κάνει και υποδείξεις. Κάθε μέρα θα χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο που τον βγαλαμε Δήμαρχο. Και όχι τίποτε άλλο αλλά του κάναμε μεγάλο κακό γιατί και ο ίδιος θα υποφέρει αφού δεν μπορεί ο άνθρωπος.

      Διαγραφή
  3. αλλα μας εταξες πριν τις εκλογες για να σε ψηφισουμε. δεν πειραζει θα ξαναρθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΄γελάνε και οι πέτρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσείς κύριε δήμαρχε τι γλώσσες μιλάτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρόβλημα με τον μπάτση είναι πως δεν είναι καλός ούτε στα λόγια ούτε στις πράξεις

      Διαγραφή
  6. Πετάχτηκαν όλοι οι γνώστες αγγλικών για το αυτονόητο που είπε ο δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν ήρθες σπίτι μου με τη Μαρία μου ορκιζόσουνα οτι θα δουλεύω κάθε χρόνο στα Λουτρά. Τώρα μου θέλεις γνώση Αγγλικών. Εμείς που σε ψηφίσαμε δε σε ρωτησαμε αν μιλας Αγγλικά Χριστάκι. Όπως έκλαιγες εκείνο το βράδυ και έλεγρς ποσο μα..κας είναι ο Μπίνος έτσι θα κλαις σε 4 χρονια πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. provato gia ayto to cifises na doulecis sta loutra eisai kai poli mala,,,,,,s

      Διαγραφή
    2. Ναι ρε γι αυτο τον ψηφισα. Είπε θα δουλεύω κάθε χρόνο. Μόνο εγώ τον ψηφισα γι αυτό; Εχω ανάγκη από δουλειά. Ο Μπίνος με έβαλε δυο φορές μόνο. 1600 ευρώ αν δυο χρόνια. Οταν ήρθε σπιτι μου ο Μπάτσης μου το υποσχέθηκε. Και τώρα θέλει Αγγλικα; Ας μου το έλεγε τότε αυτό. Μας κορόϊδεψες Μπάτση ψεύτη.

      Διαγραφή
  8. Για να καθαρίζεις στα Λουτρά χρειάζεται να ξέρεις αγγλικά? Τότε για δήμαρχος κ πρόεδρος λουτρών χρειάζεσαι κ άλλες ξένες γλώσσες εκτός αγγλικά...γερμανικα, ρώσικα... Ή φτάνουν τα εντόπικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φυσικά και πρέπει να ξέρεις αγγλικά και όταν καθαρίζεις αδερφε!!! Θα σου ζητήσει ο τουρίστας κάτι εσενα την καθαρίστρια στα αγγλικά κι εσυ τι θα κάνεις? θα κουνάς τη σκούπα? φυσικά και αγγλικά όλοι!!! Ακου τι ρωτάει ο κόσμος!!!!!

      Διαγραφή
  9. Όπως θα πάρει διερμηνέα για τον εαυτό του έτσι να πάρει κ για το προσωπικό τον λουτρών,σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ ο ίδιος δεν κατέχει της γνώσης που πρέπει κ έχει απατήσει από τους άλλους ντροπή του νομίζαμε ότι ήταν απλος κ θα φερόταν απλά στους πολίτες αλλά αυτός όχι το καλάμι καβάλησε αλλά ουρανοξύστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν μας τα λεγες αυτά χρησταρα μου.... Εδώ ζούμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ενώ εσυ Χρήστο και όλο το διοικητικό συμβούλιο έχετε πτυχίο υπολογιστών, μιλάτε αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και έχετε και μάστερ στην διοίκηση επιχειρήσεων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. «Έκανα τον συνδυασμό μόνος μου»
    Γελάνε και οι Ρωμά στο ποταμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εσείς ξέρετε αγγλικά;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν όντως ήθελες να αλλάξεις τα στάνταρ θα διάλεγες και έναν διευθυντή που τα εκπληρώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ποτέ ξανα ψήφο σε άτομα που δεν έχουν πτυχία ανώτερης εκπαίδευσης και τουλάχιστον μίας ξένης γλώσσας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. οι διακηρυξεις του Δημάρχου σωστές.Πρέπει να παραδεχτούμε ότι μίλησε σωστά.Θα δούμε την εφαρμογή.Υστερόγραφο: πολλοί από μας που κάνουμε κριτική στο Μπάτση και θα συνεχίσουμε να κάνουμε, θέλουμε να αγωνιστεί για το καλύτερο...θα τον κρίνουμε πολύ σκληρά ,αλλά με τίποτε δεν δικαιούνται να έχουν άποψη άτομα που ήταν στο περιβάλλον του Μπίνου ως μισθωτοί,μετακλητοί,ειδικοί σύμβουλοι κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ μαζί σου. Ιδίως οι ειδικοί συνεργάτες του Μπινου δεν πρέπει να έχουν άποψη. Απαγορεύεται. Σαπούνι θα τους κάνουμε. Απαγορεύεται να έχουν άποψη γιατί ήταν όλοι αγράμματοι χωρίς πτυχία... Ε ρε κούνια που σε κούναγε

      Διαγραφή
  17. κριμα και σε ψηφισα.δημαρχος σε ενα δημο αγροτικης περιοχης εισαι και οχι υπουργος για να εφαρμοζεις νομους αλλα πεπονη.λεγαμε εισαι απλο παιδι της εργατιας.....αλλα λειτουργεις....αστα βραστα χρηστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΔΙΕΥΘΎΝΩΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ , ΕΝΑΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟ ,ΑΛΛΑ Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ PROFICIENCY ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ. ΤΟ ΓΕΛΪΌ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΘΑ ΚΛΑΨΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΗ Η ΑΛΜΩΠΙΑ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΣΟΥ. "ΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΗΤΑΝ" ΑΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτόν που έχεις δίπλα σου τι είναι? εκλεγμένος?α μάλλον γνωρίζει όλες τις γλώσσες γιαυτο,τα πρόβατα άλλωστε συνοδεύονται από τον τσομπανο προσοχή όμως στον λύκο!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αγγλικά ξέρεις;η μόνο εντοπικα Μακεδόνα της δεκαρας.τι θα πει δεν σαρεσουν το πώς ντύνονται εσύ καλύτερα ντύνεσαι;;;;;;;όλα τα νέα παιδιά ξέρουν αγγλικά εσύ δε ξές τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χρήστο ξεκινα από τον εαυτό σου. Η αλλαγη έρχεται από το παράδειγμα που δίνουμε οχι από τα λόγια που λεμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Όλοι εκεί στον δήμο να μας δείξετε τα πτυχία σας, από τον δήμαρχο μέχρι και το τελευταίο μέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εσείς που κρίνεται τον δήμαρχο για την μη γνώση αγγλικών τον ψηφίσατε για να σας βάλει για δουλειά στα λουτρά η γιατί δεν έχει πτυχίο?6

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή η δουλειά που πρέπει να βγάλει απαιτεί και κάποιες στοιχειώδεις γνώσεις. Δυστυχώς δεν τις έχει.

      Διαγραφή
  24. Άμα δεν είσαι φίλος της εκκλησίας η αν δεν ψηφίζεις ΝΔ ούτε έξω από τα λουτρά δεν περνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το αυτονόητο δηλαδή!
    Δίκαιο, για την σωστή εξυπηρέτηση των πολλών ξένων τουριστών.
    Λυπάμαι μόνο για τους περισσότερους δημότες της περιοχής, τον τρόπο σκέψης τους και της κακίας τους...
    Δηλητήριο βγάζετε ορισμένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τότε γιατί δεν διάλεξε και διευθυντή που να μιλάει αγγλικά;;

      Διαγραφή
  26. Άσε μας ρε Μπατση! Δηλαδή η καθαρίστρια που θα φέρεις από τους Προμαχους θα γνωρίζει αγγλικά κ υπολογιστή! Δεν ξέρετε τι σας γίνεται δυστυχώς, φέρτε άτομα που εχουν όρεξη για δουλειά, να ξεβρωμισουν τα Λουτρα και αφήστε τα άλλα! Τι να την κάνω εγώ την καθαρίστρια με προσόντα, αν κάθεται και καπνίζει ολη μέρα σταυροπόδι; Και τέλος το καλο: πάρε εσύ την ψηφοφόρο σου με αυτά τα προσόντα και βάλε την καθαριστρια, να δεις τι μουτζά θα φας! Αυτα μας τα πάν κ άλλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού σου λέει το παιδί δεν του ΑΡΕΣΑΝΕ, δήμαρχος είναι ότι θέλει θα κάνει. Μπίνος θα λέμε και θα κλαίμε.

      Διαγραφή
  27. ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
    ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΤΟΝ κο ΜΠΙΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΠΩΣΑΜΕ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΗΡΑΝ Ο κοςΠΑΣΟΗΣ
    ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΤΟΝ κο ΜΠΑΤΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΉΝΕΣ ΛΕΜΕ ΠΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΗΤΑΝ Ο κος ΜΠΙΝΟΣ
    ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΑ
    ΑΣ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΛΑΘΟΙ
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ,ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ,ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΙΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. "Δε σε αρέσανε" ...έκανες και συστάσεις τρομάρα σου...αλλά τι να πω...εδώ ζούμε...κι έτσι ψηφίζουμε...οι πτυχιούχοι βοηθητικό προσωπικό στα λουτρά με ανώτερο κατώτερό τους...συμπέρασμα;;;Δώσε εξουσία σε κάποιον να δεις το πραγματικό του εαυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας μάθει πρώτα ελληνικά ο ίδιος που "δεν του αρέσανε" και μετά βλέπουμε για αγγλικά. Κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του μια ελληνική λέξη αυτοκτονεί....

      Διαγραφή
  29. Οποτε ο πρωτος που πρεπει να φυγει απο εκει θα πρεπει να εισαι εσυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το αν ξέρει η όχι αγγλικά ο δήμαρχος οποιος ηθελε πριν τον ψηφίσει μπορούσε να διαβάσει το βιογραφικό του... Πολύ σωστό να υπάρχουν στανταρς στην επιλογή του προσωπικού. Οπως Επίσης στανταρς και γνώσεις πρεπει να υπάρχουν και στην διοίκηση αυτα τα 2 πάνε μζι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΣΌΝΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑΣ ΖΗΤΉΣΤΕ ΑΥΤΆ, ΕΚΕΊ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΏ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. mpatsh sovarepsou ektithese kai einai krima apo tora

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον είδα και δυστυχώς τον άκουσα χθες στο Λυκόστομο. Αυτός νομίζει ότι είναι ακόμα πρόεδρος μορφωτικού συλλόγου.

      Διαγραφή
  33. Βρε τι παπαριές μα λέτε! εδώ εκλέξαμε πρωθυπουργό που δεν ήξερε αγγλικά, ο Μπάτσης μας έφταιξε. Είμαστε ότι ψηφίζουμε. Ας κάνουμε πρώτα την αυτοκριτική μας, όλοι εμείς που γράφουμε την κάθε μ@λ@κία που έρχεται στο μυαλό μας. Γυρίστε το κεφάλι σας πίσω και πέστε μου πόσοι εκ των
    δημάρχων που ψηφίσαμε τα τελευταία 30 χρόνια ήταν γνώστες της
    αγγλικής με πτυχίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μη λέτε βλακειες. Έχει πλούσιο βιογραφικο ο χρησταρα. Χορεύει από τα 8 του. Τι άλλο θέλετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ένα είναι βέβαιο πάντως εκεί στην Αριδαια, από γέλιο θα χορτάσετε με τον Μπατση και τα τσιράκια του χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ. ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕς ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Είστε ντροπή μεγάλη για των τόπο σας, ολοι, δεν ξέρω των δημάρχο, ξέρω όμως ότι όταν πας σε τουριστικό μέρος πρέπει να ξέρουν ξένες γλώσσες αυτοί που εργάζονται εκεί... Είμαι από Δανία κ δεν μιλούσε κανένας αγγλικά έχω έρθει 4 φορές εκεί... Αυτό εδώ τα γραφή η κόρη μου που είναι 2ταξη στα ελληνικά εδώ στην Δανία. Μφχ Johan ericson.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αγγλικά ζητάς και υπολογιστές και ωραία ενδυμασία.εσυ γιατί πηγές στο Λυκόστομο αξύριστος;;;;τα παπούτσια ξέχασες να τα σκουπίσεις .....έχεις κ άποψη;ας γελάσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. κ.ΜΠΑΤΣΗ μηπως πρεπει να μαθετε καλα τα ελληνικα πρωτα εσεις και επειτα να εχετε απαιτησεις ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον φάγατε τον άνθρωπο μια Χαρα ήταν στο. Λυκοστομο γιατί ο. Μπινος ήταν καλυτερος

      Διαγραφή
  40. Ούτε να γελάσω δεν μπορώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News