Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Επιτυχία του 1ου ΕΠΑΛ Αριδαίας στη 84η ΔΕΘ (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Το 1ο ΕΠΑΛ Αριδαίας παρουσίασε το έργο του ROBOCITY, στην 84η ΔΕΘ στο Περίπτερο 13 τις ημέρες 14 και 15 Σεπτεμβρίου.

Το έργο αυτό, ήταν το μόνο που επιλέχθηκε από το NOESIS, σε επίπεδο Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, για να παρουσιαστεί και σημείωσε μεγάλη επιτυχία ως προς το ενδιαφέρον που προκάλεσε στους απλούς επισκέπτες, αλλά και στους επίσημους που επισκέφθηκαν την 84η ΔΕΘ.

Το συγκεκριμένο έργο υλοποιήθηκε από τους καθηγητές και τους μαθητές του Τομέα Πληροφορικής του 1ου ΕΠΑΛ Αριδαίας, και απόσπασε επαινετικά σχόλια όπου παρουσιάστηκε, (10 Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής, Έκθεση Έργων 1ου ΕΚ Αριδαίας), πράγμα που φανερώνει πως όταν το ταλέντο, η διάθεση για μάθηση και το μεράκι των μαθητών και των καθηγητών συνδυάζονται μπορούν να παράγουν εξαιρετικά αποτελέσματα που ωφελούν τους μαθητές.




2 σχόλια:

  1. Μπραβο ειστε αξια παιδια ολοι σας μπραβο και στους κσθηγητες που σας στηριζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια σε όλους, μαθητές και εκπαιδευτικούς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News