Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

Μητσοτάκης: «Τα capital controls αποτελούν παρελθόν» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ομιλία Μητσοτάκη στη Βουλή

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με παρέμβασή του στο πλαίσιο της συζήτησης για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, ανακοίνωσε σήμερα το μεσημέρι στην Ολομέλεια της Βουλής την πλήρη άρση των capital controls.

Στη Βουλή συζητείται σήμερα το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για την ενσωμάτωση κοινοτικής οδηγίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εκτός προγράμματος, έκανε παρέμβαση από το βήμα της Βουλής για να ανακοινώσει την πλήρη άρση των capital controls.

Ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής χαρακτήρισε την άρση των capital controls ως μία προγραμματική δέσμευση της κυβέρνησης που γίνεται πράξη πριν από το χρονοδιάγραμμα που είχε τεθεί. «Τα capital controls αποτελούν από σήμερα παρελθόν», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης και επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Τα capital controls ήταν αποκορύφωμα της καταστροφικής πολιτικής του κ. Τσίπρα. Ηταν το αποτέλεσμα του κλεισίματος των ελληνικών τραπεζών την 28η Ιουνίου του 2015. Τα αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου αποκατέστησε την εμπιστοσύνη στην ελληνική οικονομία και στο τραπεζικό μας σύστημα. Κλείνει ένας τετραετής κύκλος ανασφάλειας και ύστερα από 50 μήνες τα capital controls καταργούνται. Ανοίγει, σε μία δύσκολη διεθνή συγκυρία για τη χώρα μας, ένας νέος κύκλος αισιοδοξίας και για την οικονομία και για το τραπεζικό σύστημα, για την Ελλάδα που θέλουμε, για την Ελλάδα που αξίζουμε», είπε ο πρωθυπουργός.

Η ομιλία Μητσοτάκη στη Βουλή:

9 σχόλια:

  1. Επιτέλους!
    Πάω να σηκώσω 25.000 απόψε να το κάψω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλο ένα φιλολαϊκό μέτρο της κυβέρνησης.
    Να ανασάνει ο φτωχός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά μιλάμε για την ανάσταση την Μεσαίας Τάξης!
    Μετρητά έως 10.000 ευρώ ανά ταξίδι.
    Εξαγωγή κεφαλαίων:
    Έως 4.000 ευρώ/δίμηνο
    Εμπορικές συναλλαγές έως 100.000 ευρώ/μέρα
    Ανάληψη έως 5.000 ευρώ/μήνα στο εξωτερικό με κάρτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχαααααααααααααα! Τι λέει τοπ άτομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. επιτελους εδιωξε τη βρωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 6:37,6:46,6:53,6:58,χρειαζεσαι ψυχιατρο φιλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απογοητευμενος συριζαιος ειναι, βρε δε το γα..

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News