Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Δήμαρχος Έδεσσας: «Τα αλυτρωτικά τραγούδια από δήθεν παραδοσιακές ορχήστρες δεν αποτελούν παράδοση»

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση του κ. Γιάννου

«Η μη παρουσία μου σε εκδηλώσεις που δεν προάγουν τον πολιτισμό και την παράδοση, εξακολουθεί και παραμένει αδιαπραγμάτευτη». Αυτό δήλωσε ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου και πρόσθεσε: «Τα αλυτρωτικά τραγούδια από δήθεν παραδοσιακές ορχήστρες, δεν αποτελούν παράδοση».

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση του κ. Γιάννου: 



14 σχόλια:

  1. Άσε μας ρε Γιάννου
    Αυτά τα τραγούδια σε σήκωσαν και σε έκαναν δήμαρχο την πρώτη φορά
    Πήγαινες παντού με όλους τους συλλόγους και στο εξωτερικό ακόμα και στα μισητα σου Σκόπια
    Αυτοί από τα χωριά σου δώσανε την εξουσία αλλά τώρα θα στην πάρουν
    Σε όλα τα εντοπια χωριά έχασες στις εκλογές
    Σε έβγαλε η Έδεσσα καθαρά και πολύ οριακά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποτε θα κανουμε συλλαλητήριο για τη Μακεδονια μας ειπαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να περάσει ο Αύγουστος γιατί οι παπάδες με τα μαύρα ζεσταίνονται, ξανάβουν.
      Το Σεπτέμβρη θα έρθουν πάλι σε εθνικολεβέντικο οίστρο.

      Διαγραφή
    2. Αν έχεις πράγματι να πεις κάτι για το οποίο θα είσαι σίγουρος για αυτό, κι όχι απλώς προκατειλημμένος, κι αν μπορείς να δείξεις σεβασμό για τον εαυτό σου και για το θέμα που θα θίξεις, μιλώντας αναλόγως, τότε κάνε το. Αν δεν μπορείς απλά σιώπησε.

      Διαγραφή
  3. Να διορθώσω σε κάτι τον κ. Γιάννου! Τα εντόπικα τραγούδια της παράδοσης μας δεν είναι σκοπιανά... Είναι τραγούδια των προγόνων μας και τα τραγουδάμε με καμάρι! Τα αλυτρωτικά, "όμπουβες καλίνες, Αλεξάντερ τσαρ Μακεντοντσι, μπιγκάιντε γκράτσι κτλ" είναι άλλου παππά ευαγγέλιο! Να προσέχει τι λέει, δεν θα αρνηθούμε την παραδοσή μας, για 50 άτομα που χρηματίζονται από τα Σκόπια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι ειπε κατι αλλο ο Γιαννου; τι δεν καταλαβες;

      Διαγραφή
  4. Έυγε δήμαρχε.
    Το λέει καθαρά ο άνθρωπος δεν έχει πρόβλημα με τα εντόπικα.
    Έχει πρόβλημα με το έξω οι Έλληνες από την Μακεδονία και άλλα καλούδια από τύπους που τα παίρνουν χοντρά και μαύρα.

    Εσείς οι εντόπιοι κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε.
    Όσοι δεν νιώθουν Έλληνες η Βουλγαρία είναι κοντά και τα σκυλιά δεμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λαμόγια του κερατά. Κατηγορείτ έναν δήμαρχο που ακόμα προχτές τον ψήφισε ο τόπος. Τι κακό λέει; Από προσωπικό σας μίσος ενώ συμφωνείτε δεν θέλετε να παραδεχτείτε αυτά που λέει. Βράστε λοιπό στο ζουμί σας και στην κακία σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΥΜΒΙΩΣΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΑ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΝΙΩΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προτεινω στον Κο Γιαννου, Κο Μπινο Κο Μπατση, Κα Ιγνατιαδου και Κο Στάμκο να διοργανώσουν επιτέλιυς ενα συλαλλητηριο για την Μακεδονια. Δεν πιστευω να άλλαξαν αποψεις οτι η συμφωνία ειναι προδοτικη, κατάπτυστη και πρέπει να ακυρωθεί; Ή μηπως άλλαξαν; Ή μηπως τοσο καιρό δουλευανε τον κόσμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αντε μαλακα μας ζαλισες τα καρουμπαλα, το θεμα το υπογραψαν οι προδοτες και τελειωσε, αυτοι δεν μπορουν να κανουν πλεον τιποτα, αντε ασχολησου με το τσιτσι της δικιας σου και ασε τα συλαλλητηρια

      Διαγραφή
  8. Όσοι μα όσοι πιστεύουν πως αυτή η κριτική δεν είναι άλλο παρά λογική.. είτε με σχόλια στο σάιτ είτε με απλή σκέψη που τους περνάει από το μυαλο.. τότε κύριοι αυτοί είναι πραγματικά πολύ νιώθουν ΣΚΟΠΙΑΝΟΊ και το γράφω με κεφαλεα για το λόγω το ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική.. όσοι λοιπόν θέλουν να πάνε κόντρα σε αυτόν που βγήκε και τα είπε ντρομπρα και σταρατα.. ας βγουν και αυτοί μπροστά όλοι οι μακεντοντσοι και βλέπουμε μετά.. καλύτερα να ψάξετε για σπίτι στους βόρειους αδερφούς σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στην φαπα θα είστε Σκοπιανοί θα σας δείχνουν με το δάχτυλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News