Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Συνεχίζει να αναβαθμίζει την εικόνα των Λουτρών η Διοίκηση του Δημήτρη Μπίνου (ΒΙΝΤΕΟ / ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται τα έργα στα Λουτρά Πόζαρ, όπου ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος της Επιχείρησης Δημήτρης Μπίνος δεν σταματά να υλοποιεί παρεμβάσεις που αναβαθμίζουν την εικόνα της Λουτρόπολης.

Από τη μία, τοποθετήθηκε νέο δάπεδο στην ανοιχτή πισίνα, αλλάζοντας πλήρως την εικόνα της και αναβαθμίζοντάς την αισθητικά. Από την άλλη, τοποθετήθηκε για πρώτη φορά μετά από τόσες δεκαετίες, σύστημα βιολογικού καθαρισμού στη Λουτρόπολη.

.
.











9 σχόλια:

  1. Άξιος συγχαρητηρίων ο Δήμαρχος. Θα τον ψάχνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας έβαζε και η διοίκηση του Πασόη μια πετρα στα λουτρά.. ανυπαρκτοι 4 χρόνια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λουτρα ποζαρ η κοτα με τα χρυσα αβγα,και τα χωρια στο ελεος του θεου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με ρηθμους χελώνας και για αυτό διόρισε τον δήμο στον κύριο μπατση Χρήστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο δήμαρχος τόν έργον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. α ρε Μπινο εχασες απο ερασιτεχνες, οχι αδικα φυσικα, εχασες γιατι δεν εκανες φιλους, δεν τιμησες ανθρωπους που σε στηριξαν δεν εκατσες μ εναν ανθρωπο να πιεις ενα καφε, ησουν κλειστος στον περιγυρο σου ησουν δημαρχος και δυστηχως νομισες πως τα πεντε χρονια δεν θα περασουν, κριμα γιατι μπορουσες με τα ατομα που σ εφυγαν αν χειριζοσουν την κατασταση αλλιως να κανεις περιπατο, τωρα ολα τελειωσαν, ξερω ειναι δυσκολο να γυρισεις σχολειο, θα σου κακοφανει αλλα ευχομαι να τ αντεξεις, κριμα για την Αλμωπια γιατι αν τοπερνες αλλιως θα ερχοντουσαν καλυτερες μερες για την περιοχη μας, κουραγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στην Αλμωπία αγαπητέ δευτερη τετραετία δεν εχει, Ιησους νασε θα πάρεις τον μπούλο, μετα μη ξεχνάμε οτι εχουμε απόγονους των Ινδιάνων στην περιοχή οι οποιοι μαζί με λίγους Ζουλού και καποιους απόγονους τουρκογενων φυλών καθορίζουν τη μοίρα σου.

      Διαγραφή
    2. Κι εσεις δηλαδη τι ειστε ρε φιλε,οι καθαροαιμοι τις Αλμωπιας,για να σοβαρευτουμε λιγο λεω γω.Οσο για τον δημαρχο,δεν ειναι μονο τα Λουτρα,ο δημος περιεχει κι αλλα χωριά,ασε που και στα Λουτρα εκανε πολλες λαθος κινησεις. Τωρα σειρα εχει αλλος.

      Διαγραφή
  7. ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ, ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΤΣΗΣ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΒΓΗΚΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΨΙΛΟΚΑΒΑΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News