Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Δ. Μπίνος για Σ. Χατζηδημητρίου: «Τον συνδυασμό μας τον φτιάχνουμε εμείς, δεν μας τον φτιάχνουν άλλοι»


Ανέβασε τους τόνους ο Δήμαρχος Αλμωπίας και εκ νέου υποψήφιος Δημήτρης Μπίνος, κατά την ομιλία του με αφορμή τον Αγιασμό του εκλογικού του κέντρου (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ).

Ο κ. Μπίνος σχολίασε με έντονο τρόπο τα όσα ακούγονται για στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ προς τον συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Σάκη Χατζηδημητρίου, σημειώνοντας με νόημα τα εξής: «Δεν κάνουμε εκπτώσεις στα δικά μας θέλω, δεν δημιουργούμε συνθήκες τις οποίες καθοδηγούν τρίτα συμφέροντα. Είμαστε καθαροί στις αποφάσεις μας. Δεν μας φτιάχνουν συνδυασμούς. Τον συνδυασμό μας τον φτιάχνουμε εμείς, δεν μας τον φτιάχνουν άλλοι. Και ούτε υποθηκεύουμε το μέλλον αυτού του τόπου, ούτε το μέλλον της Μακεδονίας. Δεν έχουμε στον συνδυασμό μας ανθρώπους, οι οποίοι υποθηκεύουν το μέλλον αυτό. Είμαστε ξεκάθαροι και θα αγωνιστούμε ξεκάθαρα».

Την ίδια στιγμή, ο κ. Χατζηδημητρίου στην ομιλία του κατά τον Αγιασμό του εκλογικού του κέντρου, δήλωσε ότι «ο Δήμος μας τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε μια παρατεταμένη στασιμότητα, περιορίστηκε σε μια αγχωμένη διαχείριση, εγκλωβίστηκε σε εσωτερικές αντιπαραθέσεις, έχασε χρόνο επενδύοντας μόνο στο φαίνεσθε και όχι στο γίγνεσθαι». Επίσης, τόνισε ότι η παράταξή του «θα βάλει τελεία στον διχασμό».

Ωστόσο, ο κ. Χατζηδημητρίου παρέλειψε να διευκρινίσει αν ανάμεσα σε αυτούς που θεωρεί ο ίδιος ότι κράτησαν στάσιμο τον Δήμο, βρίσκονται και οι δύο… μεταγραφές αεροδρομίου που έκανε από τον συνδυασμό του σημερινού Δημάρχου και συγκεκριμένα ο εν ενεργεία Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σίμος Σωτηριάδης και ο εν ενεργεία Πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ Κώστας Ζαχαριάδης. Δύο Δημοτικοί Σύμβουλοι που συνεχίζουν να ασκούν διοίκηση και να διατηρούν τις θέσεις τους, παρότι είναι υποψήφιοι με άλλον συνδυασμό. Ούτε και οι ίδιοι τους διευκρίνισαν αν συμφωνούν ότι κράτησαν τον Δήμο σε στασιμότητα, όπως ουσιαστικά τους κατηγόρησε ο κ. Χατζηδημητρίου.

5 σχόλια:

  1. θα κόψω φλέβες για κάποιους, ελεος ρε παιδια με τους δεινόσαυρους, αν αυτοι μας αξίζουν λυπάμαι πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΝΑΓΟΥΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥΡΘΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κ. Σωρτηριαδης αν είχε ίχνος ευθυξιας κσι δεν σκεφτόταν μόνο τον εαυτό του όπως κάνει τόσα χρόνια δεν έπρεπε να κυκλοφορεί στους δρόμους.ΑΊΣΧΟΣ ΝΤΡΟΠΉ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. α ρε μπινο οχι μονο δε θα ξαναβγεις αλλα εσπειρες και τη διχονια στους συμβουλους σου που δεν ξερουν τι κανουν.μονο εσυ μπορεσες να το καταφερεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειναι γλυκειά η καρεκλα..οποιος διαφωνεί πρώτα πρέπει να παραιτηθεί και μετα να παει σε αλλον συνδυασμό.
    Ο Δημήτρης Μπινος ευνόησε ατομα και γνώρισε την αχαριστία τους αλλα και τον πολεμο τους.
    Κυριε Ζαχαριάδη τοσα χρονια ηταν καλος ο Μπινος; ποιος σας όρισε πρόεδρο;;
    Κυριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου ποιος σας πρότεινε για αυτη την θεση;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News