Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Συνεχίζει με αισιοδοξία και ενθουσιασμό ο Νίκος Παρούτογλου

Ανακοίνωση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε ενθουσιώδες κλίμα νίκης, ξεκίνησε επίσημα από την Ανατολική Αλμωπία τον προεκλογικό του αγώνα ο Νίκος Παρούτογλου

Με ιδιαίτερη αισιοδοξία και πίστη, μπήκε στην τελική ευθεία της προεκλογικής περιόδου ο υποψήφιος δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου. Συνοδευόμενος από στενούς συνεργάτες του, επισκέφθηκε στις 08/05/2019 κατά σειρά τις ΤΚ Θηριόπετρας, Φούστανης και Φιλώτειας, στις 09/05/2019 τις ΤΚ Χρυσής, Αλώρου και Ξιφιανής, στις 10/05/2019 τις ΤΚ Σαρακηνών, Όρμας και Τσάκωνων και στις 11/05/2019 τις ΤΚ Δωροθέας και Γαρεφίου συνομιλώντας και αναπτύσσοντας ταυτόχρονα τις προγραμματικές του θέσεις.

"Είμαι αισιόδοξος για την θετική έκβαση του τελικού αποτελέσματος... Είπε ο υποψήφιος δήμαρχος και συνέχισε λέγοντας ότι μας ενδιαφέρει πρώτιστα να συνδιαμορφώσουμε με τους πολίτες τις αναπτυξιακές επιλογές της επόμενης ημέρας.

Καταλήγοντας τόνισε ότι η κεντρική φιλοσοφία θα αναπτύσσεται γύρω από τις κρίσιμες και καθοριστικές φράσεις- καινοτομία, ιδέες, συμμετοχικότητα , μέσα πάντα από την ανανέωση των αντιλήψεων και των προσώπων, αιτήματα ώριμα πλέον της κοινωνίας..."

Ο προγραμματισμός επισκέψεων του Νίκου Παρούτογλου θα εξελίσσεται καθημερινά σε κάθε χώρο και σημείο του δήμου, προσαρμοσμένος στην αναγκαιότητα ουσιαστικού διαλόγου με τους πολίτες.











4 σχόλια:

  1. αντε δυνατα και μακρια απο συριζαιους και ειδικα τον βολευτη Σιφακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εμείς φίλε ειμαστε το γνήσιο ΠΑΣΟΚ τι δουλιά εχουμε με τομάρια?

      Διαγραφή
    2. Εσύ λεβέντη μου που λες ότι είστε το γνήσιο ΠΑΣΟΚ...για εβγα με ονοματεπώνυμο κ πες το μας ξανά!! Να δούμε αν ανήκεις σε αυτό το συνδιασμό ή πετάς λάσπη από άλλους... Άντε γιατί πίσω από την ανωνυμία όλοι στρατηγοί με άποψη γίναμε...

      Διαγραφή
  2. ε ρε γνησιο πασοκ με τοσες μπαρουφες και παραπληροφορηση δεν υπαρχει.μονο σε αυτο ειστε πρωτοι στη λασπη.να δουμε με ποιους θα συνεργαστητε εσεις οι τρεις που θα εκπρωσωπησετε το συνδυασμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News