Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Ποντίων Χρύσας - Τσακώνων - Ροδωνιας

Ευχαριστήριο

Το Δ.Σ. του συλλόγου Ποντίων Χρύσας - Τσακώνων - Ροδωνιας "Ο ΠΟΝΤΟΣ" σας ευχαριστεί για την αθρόα προσέλευση σας στο παρακαθ της 10ης Μαΐου.

Σε μια εποχή που τα προβλήματα αυξάνονται κατακόρυφα, που η καθημερινότητα των ανθρώπων μόνο εύκολη δε μπορεί να χαρακτηριστεί, η ενασχοληση με τα πολιτιστικά, ίσως ν αποτελεί και ένα δρόμο διαφυγής...

Για τον δρόμο λοιπόν που έχουμε επιλέξει, χαιρόμαστε που μας στηρίζετε και το δηλώνετε έμπρακτα κάθε φορά, όπως και τώρα.

Επιπρόσθετα αξιοσημείωτη είναι και η βοήθεια των καταστημάτων της Αλμωπιας που μας βοηθούν με τα δώρα τους για τη λαχειοφόρο αγορά. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους υποψήφιους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση μας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Με εκτίμηση,
Ο πρόεδρος
Παπαδόπουλος Θεόφιλος





1 σχόλιο:

  1. Μπραβο παιδια !!
    Συνεχιστε ετσι δυναμικα,και ολα θα πανε τελεια
    Πολυ καλη και η επιλογη του σχολειου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News