Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Τσιμεντόστρωση σε Προμάχους και Κορυφή

Ανακοίνωση

ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΗ ΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΠΡΟΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΗΣ Τ.Κ. ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ
ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ 16/ 2018
ΠΡΟΥΠ. 46.950 ,42 €
ΣΥΜΒΑΣΗ 45.541 ,90 €
ΣΑΤΑ 2018
ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΚΩΤΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ολοκληρώθηκε η συντήρηση υφιστάμενου οδοστρώματος εντός των ορίων οικισμού στις τοπικές κοινότητες Προμάχων και στον οικισμό Κορυφής της Τ.Κ. Σαρακηνών.

Συγκεκριμένα έγιναν παρεμβάσεις αποκατάστασης του οδικού δικτύου στην Τ.Κ.Προμάχων συνολικού μήκους 300 μέτρων και 4 μέτρων πλάτους στον Τενεκέ Μαχαλά.

Στον οικισμό Κορυφής της Τ.Κ. Σαρακηνών σε οδό χωμάτινη μήκους 55 μ. και 3.50 πλάτους και επίσης σε οδό 45 μ. μήκους και πλάτους 5 μ.

Το παραπάνω έργο έχει ως στόχο να βελτιώσει την πρόσβαση των κατοίκων καθώς υπήρχαν προβλήματα στο παραπάνω οδικό δίκτυο.






























4 σχόλια:

  1. Κατόπιν εορτής θυμηθεικατε να ρίξετε τσιμέντο... Και για τον δρόμο Αριδαία-Σωσσανδρα-προμαχους παντού τρύπες έχει όπως και στα υπόλοιπα χωριά του Δήμου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πραγματι σε ολα τα χωρια, και στην Κορινθο και προς το Ναυπλιο που ημουν προχθες γεματο τρυπες ηταν, αυτος ο Δημαρχος δεν κανει τιποτα, μαθαινω θα κατεβουν και απ την Ηπειρο στο συνταγμα για διαμαρτυρια, εγω εχω τα προβατα πανω στην Λαγκαδια και κατω στο ποταμι εχει μια τρουπα ναααα τοοοοσο μεγαλι

      Διαγραφή
    2. εκτός απ το χωριό σου 9,54 πηρες παραμάζωμα ολα τα χωριά, νομίζεις τώρα οτι κάνεις σωστή κριτική και θες να τσιμπίσουμε, αλλα επειδή εχεις λιγότερο μυαλό απο μια φέτα του τόστ σου λέω γύρνα στο κρεβάτι μπας και ξελαμπικάρεις με κάποιον ποιο χρήσιμο τρόπο, αν μπορεις φυσικά.

      Διαγραφή
  2. Ένας αμερικανος θα μας σώσει.μονο που ο ορίτζιναλ πλανηταρχης στειριζει τον τόπο του όχι σαν τον δικό μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News