Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Η Μαρία Γεωργιάδου πρωταθλήτρια στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Αντισφαίρισης

Ανακοίνωση

Η αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας και μαθήτρια του 1ου ΕΠΑΛ Αριδαίας Μαρία Γεωργιάδου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Αντισφαίρισης στα μονά κοριτσιών.

Η Μαρία στον τελικό αντιμετώπισε την Ραφαέλα Πλατσιώτα, η οποία εγκάτέλειψε τον αγώνα όταν βρέθηκε να χάνει από την Μαρία Γεωργιάδου με 3-0 games.

Πολλά πολλά συγχαρητήρια στη Μαρία για τις επιτυχίες της, στην οικογένειά της, στον προπονητή της Ευτύχη Τουτουκτσή και σε όλους τους ανθρώπους που στέκονται δίπλα της στον καθημερινό και μεγάλο αγώνα της.




2 σχόλια:

  1. Μπραβο Ευτύχη.Είσαι μεγάλος προπονητής. Όποιος δεν το βλέπει και ψάχνει αλλου είναι τυφλός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News