Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ανακοίνωση για το νερό της Τ.Κ. Τσακώνων - Χρύσας - Ροδωνιάς

Ανακοίνωση

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλμωπίας ενημερώνει τους καταναλωτές της Τ.Κ. Τσάκων ότι λόγω διακοπής της ηλεκτροδότησης από τη ΔΕΗ της κύριας γεώτρησης της Τοπικής Κοινότητας, η υδροδότηση των οικισμών των Τσακώνων, της Χρύσας και της Ροδωνιάς θα πραγματοποιηθεί από εφεδρική γεώτρηση η οποία είναι επιβαρυμένη με αυξημένη ποσότητα αρσενικού για όσες μέρες διαρκέσει η εν λόγω διακοπή.

Παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε για πόσιμο το νερό του δικτύου σας από σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 μέχρι νεότερης ανακοίνωσης της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

3 σχόλια:

  1. Πλάκα μας έτσι; Δεν μπορεί να μιλάτε σοβαρα; Εάν είστε ανίκανοι να διαχειριστείτε μία δημοτική επιχείρηση, με όποια προβλήματα και αν έχει, τότε κακώς παραμένετε στο πόστο σας κύριοι. Πληρώνουμε τους λογαριασμούς που μας αποστέλλετε και απαιτούμε αν μη τι άλλο τα παιδιά μας να πίνουν και να πλένοντε με καθαρό νερό και όχι με με νερό το οποίο περιέχει μεγάλες ποσότητες αρσενικόυ.Δηλάδη εν έτη 2019 θέλετε να μας κάνετε να πούμε το νερό νεράκι; Απλά είστε όλοι σας τραγικοί. Και οι πριν και οι μετά και οι σημερινοί. Και το χειρότερο απ όλα είναι πως όλοι σας είστε υποψήφιοι και στις επερχόμενες εκλογές και θα έρθετε να μας πείτε τι άραγε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαράδεκτοι είστε,Αυτό είναι έγκλημα και θα υποβληθούν μηνύσεις κατά
    Παντός υπευθύνου. Ποιος σας είπε ότι έχετε δικαίωμα να συνδέεται γεώτρηση στο δίκτυο που περιέχει αυξημένη ποσότητα αρσενικού. Ποιος σας είπε ότι έχετε δικαίωμα να παίζετε με την υγεία μας. Πρέπει να επέμβει ο εισαγγελέας για διερεύνηση της υπόθεσης και άσκηση διώξεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γελάω που αποφάσισαν να το πουν τώρα. Εδώ και πολύ καιρό το έχουν κάνει αυτό και δεν έδωσαν καμία ανακοίνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News