Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Προσχώρησαν οι έξι στον ΣΥΡΙΖΑ - Ζήτησαν να προσμετρώνται οι ψήφοι τους στις ψήφους της συμπολίτευσης

Ραγδαίες είναι οι πολιτικές εξελίξεις στην Βουλή

Πριν από λίγο ο προεδρεύων της Βουλής διάβασε τις ανακοινώσεις των έξι βουλευτών. Πρόκειται για τους έξι που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Είναι οι: Κώστας Ζουράρις, Έλενα Κουντουρά, Σπύρος Δανέλλης, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, Κατερίνα Παπακώστα και Βασίλης Κόκκαλης.

Ραγδαίες είναι οι πολιτικές εξελίξεις στην Βουλή με τους έξι βουλευτές από διάφορα κόμματα που ανεξαρτητοποιήθηκαν και έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση να δηλώνουν ότι από εδώ και πέρα επιθυμούν η ψήφος τους να προσμετράται στις ψήφους της συμπολίτευσης σε όλα τα νομοσχέδια που ψηφίζονται χωρίς ονομαστική ψηφοφορία. Και μπορεί τυπικά να μην θεωρείται προσχώρηση αφού πρέπει να το ζητήσει και ο αρχηγός της Κ.Ο. Αλέξης Τσίπρας, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα.

Πρόκειται για την Έλενα Κουντουρά, τον Κώστα Ζουράρι, τον Σπύρο Δανέλλη, τον Θανάση Παπαχριστόπουλο, την Κατερίνα Παπακώστα και τον Βασίλη Κόκκαλη. Την κίνηση αυτή είχε προαναγγείλει ο υπουργός Επικρατείας, Χριστόφορος Βερναρδάκης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη και με τον τρόπο του επιβεβαίωσε αργά το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

Ο κ. Βούτσης κληθείς να σχολιάσει εάν οι 6 βουλευτές που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης είχαν ενταχθεί την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα υπήρχαν θέματα με τις πλειοψηφίες απάντησε χαμογελαστός «Κοντός ψαλμός». σ.σ. και τον ακούσαμε.

13 σχόλια:

  1. ΝΑ ΧΑΡΩ ΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΙΛΕΛΕ !!!! ΤΥΦΛΑ ΝΑΧΕΙ Η ΒΟΡ.ΚΟΡΕΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια χαρά. Καμμένε έκανες το χρέος σου απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ. Απόλαυσε τώρα τους καρπούς. Έχεις αρκετούς. Τώρα από που τους μάζεψες, ειναι απορίας άξιον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΕΑ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Της κοινης εκδιδομενης γυναικος το κιγκλιδωμα οπως θα ελεγε και ο ζουραρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλλα 20 χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟΥΣ ΆΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΆΤΙΑ Η ΤΖΆΚΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΓΊΝΕΤΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΆ ΤΙΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΉΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μπροστά στον κίνδυνο να έρθει η ΝΔ,μπορεί και Σύριζα να ψηφίσουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δηλαδή τώρα κυβερνάνε οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΟΠΟΤΑΜΟΙ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Από δω και μπρός μόνη λύση τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News