Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Χρήστος Γεωργίου για τα σχολεία: «Καλύπτονται όλες οι ανάγκες»

Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε έκτακτη χρηματοδότηση 10.000 ευρώ στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή

Μεγάλη είναι η προσπάθεια της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής για να ανταπεξέλθει σε όλες τις ανάγκες των σχολικών μονάδων, όπως τόνισε ο Πρόεδρός της Χρήστος Γεωργίου κατά τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο κ. Γεωργίου απάντησε στις κατηγορίες του Δημοτικού Συμβούλου Χρήστου Μπάτση, ο οποίος ανέφερε ότι υπάρχει πρόβλημα τόσο με το πετρέλαιο, όσο και με αναγκαία για τα σχολεία υλικά. Ο κ. Γεωργίου διέψευσε αυτούς τους ισχυρισμούς, καλώντας όποιον διαπιστώσει πρόβλημα να απευθυνθεί στον ίδιο. Όπως είπε, κανένα σχολείο δεν έχει μείνει χωρίς πετρέλαιο, ενώ υπογράμμισε ότι καλύπτονται όλες οι ανάγκες. Μάλιστα, αναφερόμενος στον κ. Μπάτση, του είπε ότι ο ίδιος θα έπρεπε να γνωρίζει με ποιον τρόπο λειτουργεί η σχολική επιτροπή, καθώς ήταν δυόμιση χρόνια Αντιδήμαρχος.

Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε έκτακτη χρηματοδότηση 10.000 ευρώ στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή, ενώ παράλληλα ο κ. Γεωργίου έχει απευθύνει αίτημα προς την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου για έκτακτη χρηματοδότηση 160.000 ευρώ, καθώς όπως είπε οι τακτικές χρηματοδοτήσεις δεν αρκούν για τις ανάγκες των σχολείων.

Απαντώντας στην κριτική του επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης Δημήτρη Πασόη, ο κ. Γεωργίου του θύμισε το χάος που παρέλαβε από τη δική του διοίκηση, όπου για χρόνια δεν μπορούσαν να κλείσουν οι οικονομικοί ισολογισμοί και στη μεγάλη προσπάθεια που έγινε για να συμμαζευτεί η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή. Και όλα αυτά, όντας άμισθος Πρόεδρος.

12 σχόλια:

  1. Το 4ο δημοτικό σχολείο δεν είχε πετρέλαιο 2 ημέρες Παρασκευή Δευτέρα και βάλανε Δευτέρα μεσημέρι 200λιτρα. Οπότε ο κ. Γεωργιου ψεύδεται. Βαφειάδη. Επειδή δεν το βγάλαμε (λόγω κατανόησης) στους ανταγωνιστές σας μην μας παίρνατε και για βλάκες ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ!!! ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ;

      Διαγραφή
  2. ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟ 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ; ΜΗΝ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΕΓΚΑΙΡΑ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι γιαυτο στο λουτρακι βαλαμε πετρελαιο οι γονεις μετα απο 2 μερες χωρις πετρελαιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και το 2ο δεν ειχε την παρασκευη.. βαλανε το μεσημερι 100 λιτρα γιατι το απογευμα ειχε προβα (μαλλον) το χορευτικο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακριβώς αυτό έγινε στο 4ο δημοτικό...πάγωσαν τα παιδιά δυο μέρες κύριε Γεωργίου κι είναι αληθεια ...μπήκαν μόνο 200 λίτρα...ελπίζουμε μετά τις γιορτές να γυρίσουν οι μαθητές και να υπάρχει πετρέλαιο πραγματικά κι όχι μόνο λόγια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και στο Λουτρακι δεν ειχε πετρελαιο. Να ειναι καλά ο διευθυντης ο Κυριακος Προκοπίδης που εβαλε απο την τσεπη του για να μην κρυώσουν τα παιδια.....Ντροπή σε όποιον έχει την ευθύνη.!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τελικα στο Λουτρακι ποιος εβαλε ρε παιδια; ο διευθυντης οι γονεις ο Πασοης; ποιος ρε παιδια; με μπερδεψατε.Και γιατι δεν ζητησατε βοηθια χρηματικη απο εναν παλιο συμβουλο που ειχε καποτε το χωριο που κατεκλεψε το Δημο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΒΑΛΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

      Διαγραφή
    2. ...η τριτη εκδοχή, οτι θέλει λέει ο καθένας, αρα ολοι οι αλλοι λέγανε ψέματα

      Διαγραφή
  8. Και τα μελάνια να πληρώνεται δεν έχουν καμία σχέση οι συλλογοι γονέων και οι δάσκαλοι να τα πληρώνουν από την τσέπη τους γίνεται κ λίγο υπεύθυνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News