Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Επιμένει ο Δημήτρης Πασόης

Παρότι εισέπραξε άρνηση από κορυφαία στελέχη του συνδυασμού του, τα οποία του ξεκαθάρισαν ότι δεν θα συνταχθούν μαζί του

Αποφασισμένος να είναι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας, φέρεται να είναι ο Δημήτρης Πασόης, παρά τις διεργασίες που εξελίσσονται στον χώρο της κεντροαριστεράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε συνάντηση στελεχών του Κινήματος Αλλαγής που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στην Πέλλα, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Αλμωπίας ξεκαθάρισε ότι θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος και γι’ αυτό απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος Βουλευτής.

Ωστόσο, ένα τέτοιο εγχείρημα δεν είναι εύκολο για τον ίδιο, καθώς όπως έχει διαρρεύσει σε πρόσφατο τραπέζι που πραγματοποιήθηκε σε τοπική κοινότητα της Αλμωπίας, εισέπραξε άρνηση από κορυφαία στελέχη του συνδυασμού του, τα οποία του ξεκαθάρισαν ότι δεν θα συνταχθούν μαζί του, ενώ άλλοι έκαναν σαφές ότι δεν τους ενδιαφέρει μια εκ νέου εμπλοκή με τον Δήμο.

Την ίδια στιγμή από τον ίδιο χώρο, ο Σάκης Χατζηδημητρίου συνεχίζει να διαμηνύει ότι θα είναι υποψήφιος, ωστόσο υπάρχει μια διστακτικότητα από ορισμένα στελέχη τα οποία του θυμίζουν ότι και στις εκλογές του 2014 είχε κάνει επίσημη δήλωση, όμως τελικά έκανε πίσω… στο παρά ένα.

Το τελευταίο διάστημα, ακούστηκε και το όνομα του Νίκου Παρούτογλου, πάλαι ποτέ στενού συνεργάτη του Δημήτρη Πασόη, ο οποίος σε περίπτωση που αποφασίσει να κάνει αυτό το βήμα αναμένεται να στηριχθεί από τον Παράσχο Τσάνταλη.

28 σχόλια:

  1. Ρε φιλαράκι. Ζυγίστηκες, μετρήθηκες και βρέθηκες, αυτός που βρέθηκες τέλος πάντων. Τώρα ξανά τι τα θέλεις τα ίδια και τα ίδια. Καλά είσαι εκεί που είσαι, δημόσιος υπάλληλος, μας κάνεις καμιά εξυπηρέτηση. Δημητράκη άσε κανένα πιο νέο από σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν επιμενει Σταυρο,κανει το αυτονοητο.Ειναι ο φυσικος ηγετης,αυτου που εσυ ονομαζεις κεντροΑΡΙΣΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Bαφειάδης νοιάστηκε για τον Πασόη!!! Αφύσικα πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ασε ρε Πασόη...ντε και καλά να μας φυτεψεται παλι τον Μπίνο....Ο μόνος τροπος να ξαναεκλεγεί ο Μπίνος,ειναι να εχει εσένα απέναντι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ..ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΚΑΤΣΕ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.ΤΥΠΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΗΝΗΤΡΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

      Διαγραφή
  6. Ρε παιδιά, ποιος από τους δύο είναι ο Πασοης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΧΙ ΚΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΡΕ ΚΟΥΡΤΙΔΗ ΚΟΨΕ ΚΑΤΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΥΤΕΛΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΣΟΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
    ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: "ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ".
    ΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΣΕΙΣ,
    ΑΝ ΟΡΚΙΣΤΕΙΣ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
    (πιστευω οτι ειναι ευκολα πραγματα)
    ΑΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ
    Ε! ΤΟΤΕ ΔΗΜΗΤΡΗ .... ΠΑΜΕ ΜΑΖΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δημητρααάκη άκου τι λέει ο 7.44. Δεν είναι και ασχημη η ιδέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. απ τους ποιο εντιμους δημαρχους, μακαρι να κατεβει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λυπάμαι που οι περισσότεροι δεν εχετε το θάρρος..το σθένος να εκφράσετε επωνυμα την άποψη σας & να τεκμηριώσετε τα επιχειρήματα σας..ολοι οι δήμαρχοι κρίνονται για το ήθος,την ειλικρίνεια & την εντιμότητα τους,θα θελα λοιπόν για να μπορείτε να πείσετε τον οποιονδήποτε υποψηφιο Δημαρχο ότι δεν πρεπει να κατεβει να μας πειτε & τον λόγο... ορισμένοι να μην ξεχνούν τα χρεη που ανέλαβε από τους προηγούμενους & που το μεγαλύτερο μερος εξόφλησε καθώς οι κατασχέσεις έρχονταν σοριδών..κάτι που στάθηκε αφορμη κατά την ταπεινή μου γνώμη να μην μπορεί να λειτουργήσει όπως ήθελε για αυτό εκφράζει την επιθυμία να ξανακατέβει,ας του δώσουμε λοιπόν την ευκαιρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. νομιζω υπερβαλεις αγαπητε,και ποιος τον απαγορευει να κατεβει; και ποιος θα του δωσει ευκαιρια; μονος θα την παρει εφοσον πιστευει οτι μπορει να σωσει την Αλμωπια η εστω να τα κανει καλυτερα απ τον σημερινο, παντως αν μου λες οτι τα χρεει τον αναγκασαν να μη κανει περιπου τιποτα με εξοργιζει σαν πολιτη της περιοχης, εγω θυμαμαι που δεν μπορουσε τεσσερα χρονια ΤΕΣΣΕΡΑ ν αλλαξουν πεντε λαμπες, δεν μπορουσε τεσσερα χρονια να ριξει λιγο μπετον να πηγαινουμε στην πισινα των Λουτρων και πατουσαμε μεσα στης λασπες, τεσσερα χρονια που χαθηκαν αδικα με τη δικαιολογια των χρεων, το ιδιο παραμυθι των πολιτικων "βρηκαμε καμενη γη", ας κατεβει λοιπον κανεις δεν απαγορευει κανενα, απλα αγαπητε Νικο ο καθεις μπορει να λεει ελευθερα τη γνωμη του και οχι ναι και καλα επονυμα εφοσον δεν συκοφαντει καποιον, ετσι παιζετε πλεον το παιχνιδι αν δεν το ξερεις.

      Διαγραφή
    2. Κύριε Κεχαγιά γιατί δεν αναφέρεστε στο έργο που έχει κάνει ο Μπινός στα λουτρά. Ούτε μια πέτρα δεν έβαλε ο Πασόης. Ήρθε ο Μπινός από το Γαρέφι να αλλάξει την εικόνα είτε σας αρέσει είτε όχι και το αποδεικνύουν πανελλαδικές έρευνες. Μέχρι και την κοινότητα του χωριού σου έπρεπε ο Μπινός να την φτιάξει .Ο κύριος Πασόης ήταν όντως ηθικός, όπως και ο κύριος Μπινός. Μόνο που ο πρώτος δεν είχε τις ικανότητες ενώ ο δεύτερος αποδεδειγμένα τις έχει.

      Διαγραφή
  12. σαν να λέτε κύριε Κεχαγιά, εγραψε χάλια στο διαγώνισμα, ας του δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία...αυτό σημαίνει ευκαιρία.Ας την πάρει λοιπόν.Με σεβασμό στο πρόσωπο σας κύριε Κεχαγιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ ΘΑΝΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΔΙΟΤΙ ΟΣΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΣ ΜΟΝΟΧΝΩΤΟΣ ΣΥΓΚΕΤΡΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΟ, ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΗΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, ΑΡΑ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΑΝ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Επειδη καποια πραγματα,ισως απο αγνοια,ισως ηθελημενα να ξεχνιουντε,καλο ειναι να τα θυμομαστε.Οταν ανελαβε η δημοτικη αρχη του Κου Πασοη,βρηκε χρεη της ταξεως των 20 εκατομυριων ευρω,λογω μεταβασης απο τον ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ στον ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ[13 εκατ.απο τον πρωην Δημο Αριδαιας και επτα εκατ.απο τον πρωην Δημο Εξαπλατανου]καθως επισης και 1300000 ευρω,απο την επιχειρηση των ΛΟΥΤΡΩΝ ΠΟΖΑΡ.Με αυτην την οικονομικη ΠΡΟΙΚΑ πορευομενη η νεα δημοτικη αρχη,εζησε και την κριση που ξεσπασε με δυο σκληρα μνημονια,συνεπεια της οποιας ηταν και οι κατακρεουργημενες,πασης φυσεως επιχορηγησεις απο την κεντρικη εξουσια.Εδω να θυμησω,οτι και η θητεια ακομη ηταν κουτσουρεμηνη[3,5 χρονια].Παρολα αυτα,οταν παρεδωσε,ειχε να επιδειξη[μεσουσης της οικονομικης κρισης]ενα οικονομικο θαυμα,αποροια της χρηστης διοικησης.Μειωσε το χρεος στον ενιαιο πλεον Δημο,στα 3 εκατ. και στην επιχειρηση των Λουτρων στις 300000.Περαν αυτων,κατασκευασε και τον οδικο κομβο,ενα εργο στολιδι,που ελυσε το συγκοινωνιακο προβλημα στη δυτικη εισοδο και το κυριοτερο ξοφλημενο και οχι προικα για τους επομενους.Εν κατακλειδι,ματωσε η δημοτικη αρχη του Κου Πασοη,για να εχει συνεχεια ο Δημος.Οσο για τον ανωνυμο φιλο 11.56,να του πω,οτι ναι,ηταν καμμενη γη,αρκει να αναφερω δυο μονο περιπτωσεις,για να καταλαβη ο κοσμος.Επι Πασοη,τους πρωτους μηνες,εκοψε η ΔΕΗ το ρευμα στο Δημαρχειο και σε μερικα αντλιοστασια.Επαγγελματιας της πολης δε,οταν πηγε το αυτοκινητο του Δημου για καποια βλαβη,πηρε τα κλειδια απο τον υπαλληλο και δεν τα εδινε για ωρες και τα επεστρεψε μονο με την επεμβαση της Αστυνομιας.Στον δε φιλο 12.04,τον πληροφορω,οτι στο διαγωνισμα εγραψε,αν οχι ΑΡΙΣΤΑ,ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΛΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ......

      Διαγραφή
    2. ολα αυτά ο Πασόης; μάλλον ακόμη φυλακή ημουν ρε Μπάμπη

      Διαγραφή
    3. Κύριε Μπάμπη το 2014 όταν ανέλαβε ο Μπινος ήρθε επιστολή του ΔΕΔΔΗΕ που έλεγε να πληρωθούν οι όροι σύνδεσης του υδροηλεκτρικου των λουτρών αλλιώς θα χαθεί η άδεια. Θυμίζω... Η άδεια του υδροηλεκτρικου βγήκε επί Μπινου Χρήστου. Ούτε ο Ζερζης ούτε ο Πάσοης δεν κάναμε το παραμικρό. Τίποτα. Τίποτα. Η κα. Αρχοντη έχει όλα τα έγγραφα. Για αυτό σου θυμίζω αγαπητέ κύριε Μπάμπη τη λαϊκή ρήση... Στου κρεμασμένου το σπίτι δεν μιλάνε για σχοινί....

      Διαγραφή
  15. βγαλτε τον Μπαμπη δημαρχο να γινει η Σωσανδρα Μονακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ευχαριστω για την ενημερωση και την αγνοια μου,Κε ειδικε συνεργατα του Δημαρχου,ζητω συγνωμη.Οσο για τον σχολιαστη 6.17,τον πληροφορω,οτι η Σωσανδρα ποτε δεν φιλοδοξουσε να γινη Μονακο,για δε τα περι Δημαρχου,σε πληροφορω,οτι η οποια εξουσια μου προκαλει αλεργια και το κυριοτερο εχω το ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News