Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Σημαντικές παρεμβάσεις στην Ξιφιανή - Δήμαρχος: «Βρισκόμαστε κοντά στα χωριά μας» (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτογραφίες

Επισκέφτηκα την Τοπική Κοινότητα Ξιφιανής και είχα συνεργασία με τον Πρόεδρο Παρασκευόπουλο Μιχάλη για ζητήματα του χωριού.

Στο κοινοτικό κατάστημα διαπιστώσαμε την κακή κατάσταση του κτιρίου και σύντομα θα αλλάξουμε την εικόνα του. Χρόνια ασυντήρητο με αποτέλεσμα τη σημερινή του εικόνα. Θα μεταφέρουμε τις γραμματοθυρίδες και θα αποδώσουμε ελεύθερο το χώρο στον κόσμο.

Επίσης επισκεφθήκαμε δρόμους στους οποίους τοποθετούμε φωτισμό με ιστούς της ΔΕΗ και άλλους που προγραμματίζουμε με την έναρξη της νέας χρονιάς να τοποθετήσουμε.

Επίσης δημοπρατείται αύριο έργο για την κατασκευή γεφυροδιαβάσεων στην Ξιφιανή και το Άλωρο.

Βρισκόμαστε κοντά στα χωριά μας, για να λύνουμε ζητήματα στην καθημερινότητά των πολιτών μας.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας 













 

7 σχόλια:

  1. Δήμαρχε στον Μεγαπλάτανο πότε;; Είμαστε το μοναδικό χωριό για του οποίου τα προβλήματα δεν ενδιαφέρεται κανείς σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 9:21 από λόγια χορτάσαμε. Πράξεις να δούμε. Δρόμοι όλο τρύπες, φωτισμός μόνο στην πλατεία και την εκκλησία και κοινοτικό κτήριο σε κάκιστη εξωτερικά κατάσταση. Αλλά για να γίνουν πράξεις πρέπει να υπάρχει ενδιαφέρον. Και στον Μεγαπλάτανο δεν ήρθαν ούτε καν τη μέρα της γιορτής του χωριού μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι Δήμαρχε, καθώς η θητεία σου τελειώνει και απ ότι αντιλαμβάνομαι θα είσαι και πάλι υποψήφιος (καλή επιτυχία) θα πρέπει να γίνει ένας απολογισμός γιά τα πεπραγμένα στην Ξιφιανή. Να δούμε τί καινούργιο έγινε ,τι απ αυτά που υπήρχαν συντηρήθηκε και αν κάποια που υπήρχαν στο χωριό αφέθηκαν στην τύχη τους και καταστράφηκαν . Ετσι τότε δίκαια και αντικειμενικά θα σε κρίνουμε και άν τα αποτελέσματα είναι θετικά για σένα θα σε ξαναψηφίσουμε. Νομίζω συμφωνείς μαζί μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυριε Δημαρχε υπαρχει ενας δρομος στην Ξιφιανη ο μοναδικος νομιζω ο οποιος δεν εχει ασφαλτο πολοι προκατοχοι σας υποσχεθηκαν να τον φιαξουν αλλα εμειναν στα λογια καντε κατι.ειναι ο δρομος της Μανταλλενας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα ηλιθιε τραγοποδαρε αυτα δεν γινοντουσαν 15 χρονια, σε πειραξε που γινοντε τωρα;

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News