Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Δήμαρχος Αλμωπίας: «Δεν μπορώ να κλείσω τις πόρτες των Υπουργείων, οφείλουμε να συνεργαζόμαστε» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη

Απαντήσεις για την κριτική που έχει δεχτεί, σε σχέση με τη συνεργασία που έχει αναπτύξει με την Κυβέρνηση και τους Υπουργού, έδωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Πέλλα Τηλεόραση και στην Ελισάβετ Σίσκου.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος δήλωσε τα εξής:

«Καμιά φορά κατηγορούμαι επειδή αναζητώ χρήματα από τη σημερινή Κυβέρνηση. Καταλαβαίνετε ότι σήμερα διαχειρίζεται αυτή η Κυβέρνηση τις υποθέσεις του κόσμου. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να συνεργαστούμε και να πετύχουμε πράγματα για τους δημότες μας. Από εκεί και πέρα, όταν έρχεται η ώρα των εκλογών, ο καθένας κρίνει. Όμως εγώ ως Δήμαρχος, εκπροσωπώντας τους πολίτες μου, δεν μπορώ να κλείσω τις πόρτες των Υπουργείων και να πω εγώ δεν θα συνεργαστώ μαζί σας, δεν μου αρέσετε. Αυτές δεν είναι λογικές. Οφείλουμε να σεβαστούμε τις Κυβερνήσεις που υπάρχου, όποιες κι αν είναι και να συνεργαζόμαστε με αυτές και τους αρμόδιους Υπουργούς, να έχουμε καλές σχέσεις για να μπορέσουμε να προωθήσουμε ζητήματα του Δήμου μας. Γιατί και οι ίδιοι δεν διαχειρίζονται προσωπικά τους χρήματα, αλλά τα χρήματα του λαού. Άρα θα πρέπει να πείθουμε τους αρμόδιους ότι αυτά που θέλουμε να εξασφαλίσουμε, θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News