Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Γ. Τσιμτσιρίδης: «Η σημερινή Δημοτική Αρχή θα διοικήσει και τα επόμενα τέσσερα χρόνια το Δήμο»

Παράλληλα τόνισε ότι από την πρώτη στιγμή υποβάλλονται προτάσεις και δεν μπορεί η αντιπολίτευση να εγκαλεί γι’ αυτό τη διοίκηση

Για προεκλογικές εξαγγελίες κατηγόρησε ο Δημήτρης Πασόης τη Δημοτική Αρχή, με αφορμή την κατάθεση προτάσεων για υλοποίηση σημαντικών έργων, κατά τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας.

Αφοπλιστική ήταν η απάντηση που έλαβε από τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Τσιμτσιρίδη, ο οποίος ανέφερε ότι «η σημερινή Δημοτική Αρχή θα διοικήσει και τα επόμενα τέσσερα χρόνια το Δήμο», ενώ παράλληλα τόνισε ότι από την πρώτη στιγμή υποβάλλονται προτάσεις και δεν μπορεί η αντιπολίτευση να εγκαλεί γι’ αυτό τη διοίκηση.

Τους τόνους προσπάθησε να ανεβάσει σε άλλο σημείο της Συνεδρίασης και ο Χρήστος Μπάτσης, ο οποίος σε μια αποστροφή του λόγου του αναρωτήθηκε «κοροϊδευόμαστε τέσσερα χρόνια;», για να του θυμίσει ο Δήμαρχος ότι τα πρώτα δυόμιση χρόνια ήταν Αντιδήμαρχος και ασκούσε διοίκηση, ενώ τον τελευταίο χρόνο ασκεί κριτική.

7 σχόλια:

  1. ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ(ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ) ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΛΜΩΠΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΟΥΤΡΑ ΓΙΑ ΔΥΤΙΚΗ ΑΛΜΩΠΙΑ

      Διαγραφή
    2. μαγος εισαι ρε φιλε; δεν περασε το σχολιο σου, οσο για την αν. Αλμωπια εκει ειναι που θα σαρωσει ο Μπινος γιατι θα τον στηριξουμε με χιλια

      Διαγραφή
    3. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΥΤΡΑ? ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΠΙΘΙΚΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ

      Διαγραφή
    4. ασε μας ρε φιλε που δεν εχει και μουτρα να ερθει? λιγα εχει κανει? αλλα μαλλον πεσατε ολοι να τον φατε αλλα και παλη ξεχωριζει και τρωτε κατι πετραδακια απο την σκομη του!

      Διαγραφή
  2. Καλό θα ήταν να μην εκφράζεσαι όπως νοιώθεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαλαρωστε ειχα κατεβει με τον μπινο.Δ Ε Ν Ε Χ Ε Ι Κ Α Ν Ε Ι Τ Ι Π Ο Τ Ε. στην ανατολικη και θα το νιωσεται οταν ερθειη ωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News