Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Γιαννιτσά


Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του AridaiaNews από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού και Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στα Γιαννιτσά:




























































 

6 σχόλια:

  1. Τν πηγατε σε κανα χωραφι να δει τις ζημιες που προκαλεσε ο καιρος? Τι ρωτάω ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ κοντα στο χωριο του Βελοπουλου τον Αξο! 59 φωτογραφιες και μονο στις 8 ο Μητσοτακης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οποιος δει τις φωτο βλεπει οτι ειναι ολοι οι παρατρεχαμενοι που τρωνε με τον ενα ή τον άλλο τρόπο καθώς κ όσοι γλύφουν για να φάνε.. διορισμένοι με ρουσφέτια, καθως κ στελεχη βουλευτες αλλά και κάποιες γραφικές περιπτώσεις που σε όλη τους τη ζωή δεν έχουν ψηφισει τίποτε άλλο πέρα από το κόμμα αυτό..ο στουρναρας προχθες ειπε οτι η χωρα θελει αλλα 20 χρονια για να αρχισει να συγκλινει στην ευρωπη..κοινώς, κορόιδα καλή ζωή ευτυχως δεν ζουμε πια εκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χα...χα...ποσο πονατε ρε γιδια του συριζα χα...χα....χα....Μητσοτακη θα βλεπετε και θα κλαιτε

      Διαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News