Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Αλησμόνητες Πατρίδες Αλμωπίας: Την Κυριακή το μουσικό ταξίδι με τους Χοροσταλίτες

Ανακοίνωση

Στο μουσικό ταξίδι που διοργανώνουν οι Αλησμόνητες Πατρίδες Αλμωπίας και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Ιουλίου 2018 στην Αριδαία, θα συμμετέχει το συγκρότημα Χοροσταλίτες, με μία συναυλία από το παραδοσιακό σχήμα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει χορούς από τα χορευτικά σχήματα των Συλλόγων Γαρεφείου "Κώστας Γαρέφης" (Μακεδονία), Εξαπλατάνου "Μενέλαος Λουντένης" (Θράκη) και της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας (Πόντος), αλλά και του παιδικού τμήματος της Ιστορικής και Λαογραφικής Εστίας Αλμωπίας "Αλησμόνητες Πατρίδες" (Μικρά Ασία).
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News