Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

ΣΟΚ! Νεκρό βρέφος έξι μηνών στην Ραφήνα από τη φωτιά

Τραγωδία! Ένα αγγελούδι 6 μηνών άφησε την τελευταία του πνοή λόγω αναθυμιάσεων

Είναι από τις στιγμής που δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς μια τόσο τραγική είδηση...

Βρέφος ηλικίας 6 μηνών είναι το τελευταίο καταγεγραμμένο θύμα των φονικών πυρκαγιών που καίνε την Ανατολική Αττική από νωρίς το μεσημέρι.

Όπως έγινε γνωστό με τις φλόγες να... γλείφουν το σπίτι τους στο Μάτι, οι τραγικοί γονείς το εγκατέλειψαν σοκαρισμένοι έχοντας μαζί το νεογέννητο παιδί τους και βρέθηκαν στην παραλία.

Εκεί τους περισυνέλλεξε σκάφος κι αφού τους αποβίβασε σε ασφαλές μέρος, το μωρό παρουσιάζοντας αναπνευστικά προβλήματα από τους καπνούς, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Αγία Σοφία, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών μετά από λίγη ώρα κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News