Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Στις 6 Αυγούστου η «πρώτη» του ΠΑΣ Σκύδρας

Ανακοίνωση

Ενημερώνουμε όλο το φίλαθλο κοινό της πόλης μας , ότι η έναρξη της προετοιμασίας της ομαδος μας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 06 Αυγούστου στο γήπεδο της Σκύδρας στις 18:30.

Με τους ποδοσφαιριστες μας θα γίνει και μια πρώτη συγκέντρωση, την Παρασκευή 03 Αυγούστου για να προμηθευτούν το αθλητικό υλικό της προετοιμασίας και αργότερα να γίνει μια γνωριμία μεταξύ των παλιών και των νέων ποδοσφαιριστών, σε κάποιο καφέ της πόλης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με τους υπεύθυνους μας, στα τηλέφωνα που βρίσκονται στην κάρτα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News