Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Η Μακεδονία είναι εδώ! Η φωτογραφία από τη συγκέντρωση της Αλμωπίας που έγινε viral

Η φωτογραφία που ακολουθεί έχει κατακλίσει τις τελευταίες ώρες το διαδίκτυο και έχει γίνει viral

«Η Μακεδονία είναι εδώ». Αυτό διεμήνυσε ο Λ.Ο. «Οι Άλμωπες» με την παρουσία του στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Αριδαίας.

Η φωτογραφία που ακολουθεί έχει κατακλίσει τις τελευταίες ώρες το διαδίκτυο και έχει γίνει viral. Τόσο για το δυνατό μήνυμα που κρύβει, όσο και για την υπέροχη λήψη που εξασφάλισε για το Aridaia News ο Γιώργος Καραγιαννίδης.

Δείτε την:


4 σχόλια:

  1. η Μακεδονία ειναι Ελληνική.Ελληνικότατη. Αλλά ο κόσμος αλλάζει ταχύτατα σε πολλά θέματα...σε κάποια πράγματα πρέπει να προσαρμοζόμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οτι πεις.
      Φαντάζομαι ήθελες να γράψεις η νότια Μακεδονία είναι ελληνική αλλά το κρατησες.
      Και γιατί να προσαρμοστούμε εμείς με αυτά που θέλουν, και να μην προσαρμοστούν οι άλλοι με αυτά που ήδη ισχύουν ??

      Διαγραφή
  2. κάποιος με ρώτησε εαν ο Χριστιανισμός είναι θρησκεία που ανάλογα τα σύνορα αλλάζει και συμπεριφορά και δεν ήξερα τι να του πω....ρίξτε μια καλή ιδέα για απάντηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποτε ρωτησσνν τον Αϊνστάιν τι είναι μεγαλύτερο το σύμπαν ή η ανθρώπινη βλακεία.
      Ρίξε μια ιδέα τι απάντησε...

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News