Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Σαμαράς: «Ο λαός σας λέει να μην πουλήσετε τη Μακεδονία, θα λογοδοτήσετε» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Έχετε γίνει σκοπιανότεροι των σκοπιανών, αποσταθεροποιείτε την Ελλάδα, βάζετε μπουρλότο στα Βαλκάνια, τα δίνετε όλα για την καρέκλα» σημείωσε στην ομιλία του, απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, ο πρώην πρωθυπουργός

Έχοντας βρεθεί στο στόχαστρο των βουλευτών της πλειοψηφίας και των κυβερνητικών στελεχών ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος ανέβηκε στο βήμα χειροκροτούμενος από τους βουλευτές της ΝΔ, απάντησε στον πρωθυπουργό και επισήμανε τις ευθύνες του:

«Κύριε Τσίπρα, [που δεν είστε εδώ, αλλά ξέρω ότι μας ακούτε]. Εγώ πολέμησα για το Σκοπιανό. Ενώ εσείς τα δώσατε όλα»! «Από την ταραχή σας, βρίσκεστε και σε πλήρη σύγχυση. Με συκοφαντείτε ως πολύ «αδιάλλακτο». Και ταυτόχρονα με συκοφαντείτε ως πολύ "υποχωρητικό»! Διαλέξτε επιτέλους: για ποιό από τα δύο θα με συκοφαντήσετε; Γιατί και τα δύο δεν μπορούν να ισχύουν» προσέθεσε.

Εγώ δεν δημιούργησα κανένα πρόβλημα. Το δημιούργησαν ο Στάλιν και ο Τίτο, αλλά για αυτό ο κ. Τσίπρας δεν μας είπε τίποτα». Απάντησε και στην κριτική ότι δεν αντέδρασε όταν διαλύθηκε η Γιουγκοσλαβία. «Εγώ πέτυχα να μην αναγνωριστούν τα Σκόπια, τόνισε και χαρακτήρισε «ανοησίες» τα σχετικά επιχειρήματα.  

Τσίπρας κατά Σαμαρά: Ο ακλόνητος κριτής του πατριωτισμού των Ελλήνων ελέγχει ακόμη και τις απόψεις του Προέδρου της Δημοκρατίας

"Πυρά" εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά του Αντώνη Σαμαρά και για την κριτική που άσκησε ο τελευταίος, όπως είπε ο πρωθυπουργός, μέχρι και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

"Ο πύρινος μαχητής ήρθε να πει ότι εγώ είμαι εθνομηδενιστής, το ίδιο είπε και για τον Νίκο Κοτζιά. Κι εκείνος, ο ακλόνητος κριτής του πατριωτισμού των Ελλήνων έφτασε στο σημείο εκτός από την κριτική σε εμένα και τον υπουργό Εξωτερικών, να ελέγχει ακόμη και τις απόψεις του Προέδρου της Δημοκρατίας. Ενός άνθρωπου που η πολιτική του διαδρομή είναι γνωστή σε όλους και που βρισκόταν κοντά στον Κωνσταντίνο Καραμανλή" είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Δείτε το βίντεο από τη Βουλή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News