Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Αλησμόνητες Πατρίδες Αλμωπίας: Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση με νέους στόχους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από την Ιστορική και Λαογραφική Εστία Αλμωπίας «Αλησμόνητες Πατρίδες», ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018 και ώρα 21:00 θα πραγματοποιηθεί εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση στην αίθουσα του Συλλόγου. Σε περίπτωση μη απαρτίας, θα επαναληφθεί την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018 θα διεξαχθούν οι εκλογές. Ο χρόνος ορίστηκε δύο μήνες πριν την κανονική λήξη της θητείας του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς ένας από τους προσεχείς στόχους είναι η διεκδίκηση και διοργάνωση του 3ης Πανελλήνιας Συνάντησης Μικρασιατικών Συλλόγων το Καλοκαίρι του 2019 στην Αριδαία. Θεωρούμε λοιπόν ότι μια τόσο σημαντική απόφαση θα είναι καλό να ληφθεί από τη νέα Διοίκηση, η οποία θα κληθεί να το διοργανώσει.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου σε κοινή τους δήλωση αναφέρθηκαν στο σημαντικό έργο που έγινε τα προηγούμενα χρόνια και τόνισαν ότι πλέον ο Σύλλογος μπορεί να θέτει υψηλούς στόχους, όπως είναι η διοργάνωση αυτής της μεγάλης εκδήλωσης, που θα προσελκύσει χιλιάδες κόσμου στην περιοχή μας.

Τέλος, ανακοινώνουμε τη συνέχιση της συνεργασίας μας με τον χοροδιδάσκαλο κ. Δημήτρη Μήτσκα και τον δάσκαλο της χορωδίας κ. Γιάννη Τόμα, τους οποίους ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο που όλοι μαζί έχουμε αναλάβει.

ΜΕ ΤΙΜΗ,
ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News