Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Ποινική δίωξη σε Μαρινάκη για το Noor1

Και σε άλλα τρία άτομα

Στον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και σε ακόμη τρία άτομα, ασκείται ποινική δίωξη για κατοχή-διακίνηση-χρηματοδότηση ναρκωτικών ουσιών και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, σχετικά με το πλοίο Νoor1.

«Σεισμό» προκαλεί το πόρισμα για το Noor1, καθώς μεταξύ των ονομάτων στα οποία θα ασκηθεί ποινική δίωξη βρίσκεται και αυτό του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σύμφωνα λοιπόν με την δικαστική έρευνα της Εισαγγελέα Πειραιά, Ειρήνης Τζίβα που ολοκληρώθηκε σήμερα, στον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και σε άλλα τρία άτομα, ασκείται ποινική δίωξη για κατοχή-διακίνηση-χρηματοδότηση ναρκωτικών ουσιών και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Εκτός από τον ισχυρό άνδρα των «ερυθρόλευκων» στην λίστα βρίσκεται ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Capital, Νίκος Συντιχάκης, ο δικηγόρος Βαγγέλης Μπαϊρακτάρης και ο ναυτασφαλιστής, Ηλίας Τσακίρης. Και στους τέσσερις θα απαγορευτεί η έξοδος από την χώρα.

Η προβλεπόμενη διαδικασία από εδώ και πέρα, είναι το πόρισμα να παραδοθεί σε ειδικό εφέτη ανακριτή ή σε ειδικό εφέτη ανακριτή διαφθοράς, προκειμένου μέσω νέας έρευνας να διαπιστωθεί αν οι συγκεκριμένοι έχουν διαπράξει το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες όπως είναι το εμπόριο ναρκωτικών.

7 σχόλια:

  1. ρε κουμπαροι τι εγινε; θα βγειτε να κανετε καποια δηλωση; για τον Σαβιδη ξεσκιστηκατε.Αρε δεξιουληδες δεν ξερετε τη εστι ΠΑΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΔΕΛΦΕ, ΓΙΑΣΟΥ ΡΕ ΝΤΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
  2. ΑΔΩΝΗ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΧΑ..ΧΑ..ΧΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τα κανάλια μόνο για ενα λεπτό παίξαν την είδηση, πόσο λαμόγια ειστε ρε αθηναίοι μόνο η ΖΟΥΓΚΛΑ επαιξε το θέμα, τρέμετε ρεεεεεεε, τι φοβάστε ρεεεεεε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η καταντια της δημοσιογραφιας, ξεφτελιστηκε το επαγγελμα

      Διαγραφή
  4. το θαψανε το θεμα τα κολοκαναλα, τον Σαβιδη τον σταυρωναν μερα νυχτα, αρε Μακεδονες ξυπνηστε μη σας παρασηρουν τα κοματα, ειμαστε μια ζωη αδικημενοι, αντε να δουμε τι θα πουνε στη βουλη τα χοντροβουβαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε παιδια φανταζεστε τον Μαρινακη να κανει απεργια πεινας; χα..χα...χα...χα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News