Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Α.Σ. Προμάχοι - Ακρίτας Σωσάνδρας το Σαββάτο στις 16:00 - Ένα τοπικό ντέρμπι με τα όλα του (ΦΩΤΟ)

Ευχόμαστε να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος

Ένα μεγάλο παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σαββάτο 24/3 στις 16:00 στο γήπεδο των Προμάχων, όπου η τοπική ομάδα θα αντιμετωπίσει τον γειτονικό Ακρίτα.

Το παιχνίδι αναμένετε να το παρακολουθήσουν πολλοί φίλαθλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και σίγουρα το πάθος και οι δυνατές μονομαχίες θα έχουν την τιμητική τους.


Οι γηπεδούχοι των Προμάχων θέλουν την ρεβάνς για την βαριά ήττα του πρώτου γύρου με 5 - 2 μέσα στην Σωσάνδρα, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν τη νίκη για να αποδείξουν ότι δεν ήταν τυχαίο το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου, αλλά και να αρχίζουν σιγά σιγά να παίρνουν τα πάνω τους βαθμολογικά.

Ένα παιχνίδι που σε σχέση με τον πρώτο γύρο θα βρει τον προπονητή Γιώργο Κορέλα στην αντίθετη μεριά, αφού να θυμίσουμε πως στον πρώτο γύρο ήταν προπονητής των Προμάχων, μέχρι την αντικατάσταση του από τον Μάκη Δεμίρη, ενώ τώρα είναι στην Σωσάνδρα στην θέση του Χρήστου Δούμου, ένα δρομολόγιο το οποίο ακολούθησε και ο επιθετικός Γιώργος Καραγιαννίδης.

Οι σχέσεις των διοικήσεων των δύο ομάδων είναι πολύ καλές, κάτι που φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία, όπου οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Ακρίτα δια του εκπροσώπου τους κυρίου Δούκη, δέχονται το κάλεσμα του Προέδου των Προμάχων κυρίου Μεσκίνη, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Ευχόμαστε να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος.

6 σχόλια:

  1. Δηλαδή με αυτη την φωτογραφία θέλετε να μας πείτε οτι το παιχνίδι είναι φτιαγμένο για διπλο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ, ΤΡΙΑΡΑ ΘΑ ΦΑΤΕ ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΕΥΤΕΡΗ ΟΛΑ ΣΤΟ ΧΟΡΤΟ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ Λευτέρης.! Όποιος εχει αρχιδια να έρθει να μου τα πει από κοντά. Και όχι ανώνυμα.. και αν δεν ξέρετε δεν θα μιλάτε κοτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News