Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Επίσημο: Αφαίρεση βαθμών στον ΠΑΟΚ, κεκλεισμένων το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας τιμώρησε τον ΠΑΟΚ με αφαίρεση 3 βαθμών για τα όσα έγιναν στην Τούμπα με τον Ολυμπιακό. Δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων η ποινή, χωρίς κόσμο το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ανακοινώθηκε η απόφαση από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκας η απόφαση για τη μη διεξαγωγή της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό στην Τούμπα ύστερα από τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία. 

Το ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής κατοχυρώθηκε στους ερυθρόλευκους (0-3), ενώ επιβλήθηκε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στον δικέφαλο του Βορρά από την βαθμολογία του στο πρωτάθλημα. Έτσι, η Θεσσαλονικείς από τους τους 52 πηγαίνουν στους 49 βαθμούς. Επίσης, ο ΠΑΟΚ θα παίξει τα επόμενα δύο εντός έδρας παιχνίδια του χωρίς κόσμο. Αυτό σημαίνει ότι η Τούμπα θα είναι κλειστή στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στην ομάδα του Λουτσέσκου και την ΑΕΚ, όπως και στο ματς με τον Πανιώνιο στις 31/03 για την 27η αγωνιστική. 

Αναλυτικά: 

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 23ης αγωνιστικής: 

Α) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 25/2/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 25/2/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 3592/18/410733 από 27-02-2018 αναφορά συμβάντων της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: «ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ και Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος είχε προαγραμματισθεί να διεξαχθεί την 25.02.2018, στην Θεσσαλονίκη, στο γήπεδο «ΤΟΥΜΠΑΣ», στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής ημέρας των αγώνων του πρωταθλήματος «Super League Ελλάδα» της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, δεν τελέστηκε από υπαιτιότητα της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ. 

ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΙ τον μη τελεσθέντα αγώνα με τέρματα 0-3 υπέρ της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, και τιμωρεί με αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου την εγκαλουμένη Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ . 

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ τη χρηματική ποινή των τριάντα χιλιάδων (30.000,00) ευρώ και πειθαρχική ποινή διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές».

24 σχόλια:

  1. Eκείνο το καθίκι που πέταξε το ρολό, ακόμη κυκλοφορεί στην Τούμπα; Πότε θα τον λυντσάρερετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με χλιαρό χαμομήλι σε βαμβάκι κάνε κομπρέσες στα μάτια. Θα σε βοηθήσει να βγάλεις το γράσο. Μετά θα βλέπεις καθαρά. Για να καθαρίσεις το μυαλό δεν ξέρω συνταγή. Λυπάμαι που δεν μπορώ να σε βοηθήσω.

      Διαγραφή
  3. Ο νομος των αθηνων μιλησε, οι εγκληματικες οργανωσεις ενωμενες εναντια στη μεγαλυτερη ομαδα της Ελλαδας, ολοι εναντιον του ισχυρου ΠΑΟΚ, μεσα και οι ομαδες της θεσσαλονικης, ποσο περηφανος νιωθω θεε μου, ποσο περηφανος που εβλεπα το σκουλικι της πουτανας ο γιος να πανυγηριζει, ποσο περηφανος που ολοι ειναι εναντιον μας, ποσο δυνατοι ειμαστε θεε μου, οσο μας πονατε τοσο μας πορονετε, ΠΑΟΚ μια ζωη, ευχαριστω το θεο που μ εκανε μαυραετο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοβαρεψου πέρσυ με τον ίδιο τρόπο πήρες ματς νά είσαι δικαιος

      Διαγραφή
    2. τι δεν καταλαβες γιδαρα 8.18;

      Διαγραφή
    3. βοδι 7.15 κοιτα να φτασεις τα πρωταθληματα τον αρη και μετα να ασχοληθεις με τις μεγαλες ομαδες τις αθηνας..μια ζωη ησουν το παοκακι, οι φαπες που εχεις φαει ειναι αμετρητες...ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ 2 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! και ρωτα τον ιβιτς γιατι εφαγες -3 ΓΑΥΡΕ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    4. "μονο μεσα απο τον πονο φτανει κανεις στην ηδονη" κ επειδη πονας με την τεραστια ομαδα μας σ αφηνω να χεισεις με το σχολιο σου εστω για μια φορα, εσενα το λεω 3.00 κομπλεξικο αγορακι που μια ζωη θασε το πουστρακι που θα μας κανει πιπες.

      Διαγραφή
    5. ΧΑ..ΧΑ...ΧΑ...ΧΑ... Μ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΡΕ 3.00 ΧΑ..ΧΑ..ΧΑ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΑΔΑ? ΧΑ..ΧΑ..ΧΑ..ΑΡΗΣ ΤΗΝ ΕΙΠΕΣ? ΧΑ...ΧΑ..ΧΑ...ΧΑ..Ε ΡΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΟ ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΧΑ..ΧΑ...ΧΑ...

      Διαγραφή
    6. vlaka den eipa oti eimai aris...sthn ellada uparxoun oi 3 megaloi ths athinas..apo ekei kai pera mikromessaies omades katalaves paokaki???4,23 ti na niwsw pono re ti na zhlepsw na 2 prwtathlimats ta 5 kupella to oti den exeis paikse omilous cl???karvavali!!thh kiriaki teliwnei to paramithi sas ksaderfes!!!!R21

      Διαγραφή
    7. πονας και μ αρεσει μουσχαρε, εσενα το λεω 5.14, σαυρα εισαι και σαυρα θα παραμινεις, θα σκας απο το κομπλεξ που σε δερνει, φαντασου ντρεπεσαι να πεις και την ομαδουλα σου γατακι, εμεις ειμαστε υπερηφανοι γιατι ειμαστε χιλιαδες και καθε μερα γενιουντε(και το ξερεις αλλοι τοσοι)

      Διαγραφή
    8. ΜΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΔΑΡΑ 5.14 ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΕΣ, ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΓΙΟ ΣΟΥ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΣΕ ΨΑΞΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙΣ

      Διαγραφή
  4. ΕΡΧΕΤΕ ΜΕ ΦΟΡΑ, ΕΡΧΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΛΙΩΣΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ, ΤΡΕΜΕΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στις επομενες εκλογες οι του Παοκ να ψηφισετε παλι ΣΥ..ΖΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι οχι, αλωστε με την νουδουλα ο Μαρινακης θα κανει κουμαντο και θα μας πειδανε

      Διαγραφή
  6. Μέχρι τώρα όλοι δείχνανε τον κ... Τους στον ολυμπιακό τώρα δείχνουν τα Α.....α τους στον ΠΑΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΙ ! ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Ο ΑΡΗΣ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΓΑΤΑΚΙΑ !....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χα..χα..χα..το "πάλι" μάρεσε χα..χα..αντε πανε αλλαξε λαδια στο τρακτερ ρε πτωχε

      Διαγραφή
    2. Ναι ναι και αήττητος στην Ευρώπη

      Διαγραφή
  8. Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΚΑΦΡΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ακριβώς χειρότερη νοοτροπία από όλους

      Διαγραφή
    2. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΓΕΝΙΟΥΝΤΕ ΠΑΟΚΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΑΟΚΑΡΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΝΙΟΥΝΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΣΚΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΡΟΥΦΑΤΕ Τ ΑΒΓΟ ΣΑΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΚΑ.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News