Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Διάρκεια στα προκαταρκτικά και γυναικείος οργασμός

Αρκετοί σύμβουλοι ζευγαριών παροτρύνουν μάλιστα τους άντρες να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στη σύντροφό τους πριν τη σεξουαλική επαφή

Τα προκαταρκτικά θεωρούνται παραδοσιακά ως το αναγκαίο «ζέσταμα» που προετοιμάζει τη γυναίκα για τη σεξουαλική επαφή και τη διευκολύνουν να φτάσει στην κορύφωση.

Αρκετοί σύμβουλοι ζευγαριών παροτρύνουν μάλιστα τους άντρες να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στη σύντροφό τους πριν τη σεξουαλική επαφή εάν εκείνες δεν καταφέρνουν να φτάσουν εύκολα σε οργασμό.

Ερευνητές από την Τσεχία θέλησαν να εξετάσουν κατά πόσο η συγκεκριμένη θεωρία ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Στη μελέτη που δημοσιεύουν στην επιθεώρηση Journal of Sexual Medicine φαίνεται να καταρρίπτουν το μύθο...

Ρώτησαν 2.360 γυναίκες διαφόρων ηλικιών πόσο συχνά καταφέρνουν να φτάσουν στην κορύφωση όταν κάνουν σεξ με το σύντροφό τους, πόσο χρόνο αφιερώνουν στα προκαταρκτικά και πόσο χρόνο διαρκεί κατά μέσο όρο η σεξουαλική επαφή.

Οι απαντήσεις τους υπέδειξαν ότι η δυνατότητα επίτευξης του οργασμού συνδέεται άμεσα με τη χρονική διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, όχι όμως με τη διάρκεια των προκαταρκτικών.

Τα αποτελέσματα έμειναν μάλιστα αναλλοίωτα ακόμη κι όταν εξαιρέθηκαν οι απαντήσεις ορισμένων γυναικών, των οποίων ο σύντροφος αντιμετωπίζει πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτισης.

Η διαπίστωση αυτή δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι ο άντρας πρέπει να παραλείπει τα προκαταρκτικά, το αναπόσπαστο για πολλές γυναίκες κομμάτι του σεξουαλικού παιχνιδιού.

---
Πηγή: onmed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News