Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Ο Καμμένος έδωσε εντολή... σιγής σε Βουλευτές και στελέχη των ΑΝΕΛ

Με δεδομένη την παρατεταμένη σιωπή του ίδιου που μετράει ήδη δέκα ημέρες,εγείρονται εύλογα ερωτήματα ως προς το αν θα προβεί σε τυχόν βαρυσήμαντες ανακοινώσεις

Άρον άρον τρέχουν να ακυρώσουν τις προγραμματισμένες τηλεοπτικές τους εμφανίσεις οι βουλευτές και τα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων, έπειτα από σχετική εντολή που δόθηκε από τον πρόεδρο Πάνο Καμμένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καμμένος έχει ζητήσει από το κόμμα να μην προχωρήσουν σε δημόσιες τοποθετήσεις μέχρι την Τρίτη που συνεδριάζει πιθανότατα η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ. Και με δεδομένη την παρατεταμένη σιωπή του ίδιου που μετράει ήδη δέκα ημέρες,εγείρονται εύλογα ερωτήματα ως προς το αν θα προβεί σε τυχόν βαρυσήμαντες ανακοινώσεις.

Το μόνο σίγουρο είναι οτι τόσο τα Ελληνοτουρκικά, όσο και η διαφοροποίηση στο Σκοπιανό και σε τοποθετήσεις που έγιναν για την υπόθεση Σαββίδη δημιουργούν βαρύ κλίμα στις σχέσεις των δυο κυβερνητικών εταίρων, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η «γραμμή» που θα δώσει ο κυβερνητικός εταίρος.

---
Πηγή: iefimerida.gr

8 σχόλια:

  1. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ. ΣΥΡΙΖΑΕΛ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επειδη θελω να χεσω δεν εχω ωρα να σ εξηγησω για το μεγαλο φαγοποτι 30 ετων

      Διαγραφή
  2. θου βου ο αχορταγος18 Μαρτίου 2018 στις 11:17 μ.μ.

    Αφοδευτηρα,το φαγοποτι 30 ετων παλι εσυ ησουν με αλλο ονομα.Επειδη κατι βρωμισε στο σαιτ μαλλον δεν προλαβες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΕΙΔΗ 9:58 ΕΙΣΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΕΝΑ ΣΚΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΧΕΣΕ ΝΑ ΞΑΛΑΦΡΩΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ καμμένοι βουλευτές του ΚΑΜΜΕΝΟΥ, τι στηρίζατε τόσον καιρό, μόνο και μόνο για την καρέκλα. Τώρα ακόμα και αν αρνηθείτε να συνεχίσετε να στηρίζετε δεν σώζεστε,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειδικα εκεινος ο Κουικ ρε φιλε ποσο γλαστρονι μπορει νανε; τοσο μα τοσο ξεφτιλα απο μερικους

      Διαγραφή
  5. Ωραια κινηση απο τον κυριο Καμμενο.....εππμενη κινηση να δωσει εντολη να εξαφανιστουν....αλεξης εσυ;κανα βηματακι προς εξαφανισμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News