Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Επίθεση αντιεξουσιαστών στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη: Πέταξαν κόκκινες μπογιές στην πόρτα - Έγραψαν συνθήματα κατά του μεγάλου μουσικοσυνθέτη

Μίκης Θεοδωράκης: Είμαι ήρεμος και έτοιμος για το συλλαλητήριο!

Μόλις λίγες ώρες πριν από το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Αθήνα, άγνωστοι, πιθανότατα αντιεξουσιαστές, έκαναν επίθεση στο σπίτι όπου μένει ο Μίκης Θεοδωράκης στο κέντρο της Αθήνας. Ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης θα είναι από τους βασικούς ομιλητές στην αυριανή (04.02.2018) συγκέντρωση.

Ήταν περίπου 15:30 το απόγευμα του Σαββάτου όταν άγνωστος αριθμός ατόμων βρέθηκε έξω από το σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη, στην περιοχή της Ακρόπολης.

Οι αντιεξουσιαστές πέταξαν κόκκινη μπογιά στην πόρτα της εξόδου αλλά δεν έμειναν εκεί. Με μαύρη μπογιά έγραψαν κι ένα σύνθημα κατά του μεγάλου μουσικοσυνθέτη. «Η ιστορία του ξεκινάει από το βουνό και καταλήγει στον εθνικό βούρκο της Πλ. Συντάγματος (σ.σ. εκεί θα γίνει το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία)» έγραψαν.

Μίκης Θεοδωράκης: Να μην πτοηθεί ο κόσμος, να έρθει στο συλλαλητήριο!

Ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης είναι καλά στην υγεία του. Και με δήλωσή του που ανέβηκε στην ιστοσελίδα του, έστειλε μήνυμα πως εκείνος δεν πτοείται από τις απειλές ενόψει του συλλαλητηρίου.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις απειλές που δέχεται για να μην μιλήσει στο συλλαλητήριο και την επίθεση με μπογιές που έγινε στο σπίτι του, είπε: «Είμαι ήρεμος και έτοιμος».

Όταν ρωτήθηκε ποιο είναι το μήνυμά του για τον κόσμο, απάντησε: «Να μην πτοηθούν. Να αυξήσουν την θέληση, τον θυμό, την αποφασιστικότητα και την ορμητικότητά τους».

4 σχόλια:

  1. Αύριο είναι η μεγάλη ευκαιρία για να απαλλαγεί η Αθήνα από αυτά τα εκτρώματα. 1,5 εκατομμύριο κόσμος πρέπει να τα ποδοπατήσουν, να τα εξαφανίσουν. Αφού η αστυνομία δεν μπορεί και η αριστερή κυβέρνηση τα χαϊδεύει. Να τα λιώσουν λοιπόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΛΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΝΑΝ ΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΜΟΛΗΘΗΚΑΝ ΞΑΝΑ!ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩS ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ.ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;;;;Ο ΜΙΚΗΣ ΔΕΝ ΠΤΟΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΖΕΑ ΤΟΥ.Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙΙΙΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μικη το αυγό του φιδιού μεγάλωσε και το φιδι όταν μεγαλώσει τρώει και την μάνα του! Αυτή είναι η αριστερα! Ποιοι είναι τελικά οι φασίστες μικη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News