Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

ΣτΕ: Εντός οκτώ μηνών τα αναδρομικά των ενστόλων

Η σχετική αναπροσαρμογή πρέπει να γίνει για το χρονικό διάστημα από 1ης Αυγούστου 2012 έως την 1η Ιανουαρίου 2017

Εντός οκτώ μηνών πρέπει να συμμορφωθεί η κυβέρνηση στις δικαστικές αποφάσεις για αναδρομική αναπροσαρμογή των αποδοχών και των συντάξεων των ενστόλων όλων των Σωμάτων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, σύμφωνα με τρεις νέες αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Σε διαφορετική περίπτωση, θα επιβληθεί υψηλό πρόστιμο (διοικητική κύρωση) στο κράτος, το ύψος του οποίου θα καθοριστεί από το ΣτΕ.


Η σχετική αναπροσαρμογή πρέπει να γίνει για το χρονικό διάστημα από 1ης Αυγούστου 2012 έως την 1η Ιανουαρίου 2017, ενώ πρέπει να καταβληθούν οι διαφορές αποδοχών και συντάξεων που προκύπτουν.

Στο ΣτΕ είχαν προσφύγει Ομοσπονδίες στρατιωτικών, αστυνομικών κ.α. κατά της μη συμμόρφωσης της Κυβέρνησης στις προγενέστερες αποφάσεις της Ολομέλειας του ΣτΕ των ετών 2014 και 2016, με τις οποίες είχε κριθεί ότι οι σχετικές περικοπές που έγιναν αναδρομικά από την 1η Αυγούστου 2012 κατ΄ επιταγή του νόμου 4093/2012 είναι αντισυνταγματικές.

1 σχόλιο:

  1. Που το βρηκες τοσο χρημα ξαφνικα;!FBI;;;Με τα ψιχουλα και τα ψεματα πηρες τα ηνια με το 0,5% και με τα ψιχουλα και τα ψεματα θα εξαφανιστεις απο τον χαρτη της πολιτικης με 0,15%.Ο ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΑΛΛΟ ΧΟΡΤΟ!ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News