Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

«Ο ορισμός της ερημοποίησης ενός τόπου έχει σήμερα το όνομα της Κρύας Βρύσης»

Τέλος και η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ από την ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ!

Ίσως ο ορισμός της ερημοποίησης ενός τόπου να έχει σήμερα το όνομα της ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ!!! Και αυτό γιατί; Γιατί μέσα σε 7, 5 μόλις χρόνια τοπικοί και κυβερνητικοί, πολιτικοί, υπηρεσιακοί και οικονομικοί παράγοντες κατάφεραν συστηματικά να αφαιρέσουν μία σειρά από υπηρεσίες που είχαν παρουσία στην πόλη.

Μετά την κατάργηση του Δήμου, του Ειρηνοδικείου, του ΟΑΕΔ, του Ι.Κ.Α. της Διεύθυνσης Γεωργίας, της Εμπορικής και Εθνικής Τράπεζας, έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία η απόφαση της διοίκησης της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ, την προηγούμενη εβδομάδα να κλείσει οριστικά και το τελευταίο κατάστημα τράπεζας που υπήρχε στην ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ στις 16 Μαρτίου. Η κίνηση αυτή θεωρείτε ως το τελειωτικό χτύπημα στην οικονομία και στην υποβάθμιση της ποιότητας των πολιτών, μιας ευρύτερης περιοχής 20.000 και πλέον πολιτών που εξυπηρετούνταν από το υποκατάστημα αυτό, με καθαρά αγροτικό προσανατολισμό με τον οποίο κατά κύριο λόγο συναλλασσόταν η συγκεκριμένη τράπεζα. Η αναστάτωση και ο προβληματισμό τις τελευταίες ώρες στην ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ είναι πολύ μεγάλος και η οργή προς κάθε κατεύθυνση εξίσου ατελείωτη.

Μπορεί το θέμα της τράπεζας ν΄ αποτελεί απόφαση της διοίκησης της και να έχει ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια, δεν λείπουν όμως τα ΄΄ πυρά ΄΄ των πολιτών και προς την πολιτική ηγεσία του τόπου μας, ιδιαίτερα στους κυβερνητικούς βουλευτές, οι οποίοι με τις ενέργειές τους μοιάζει σαν να έχουν στοχοποιήσει πολιτικά και έχοντας περιθωριοποίηση προκλητικά με την παντελή τους απουσία τα τελευταία χρόνια, μία ολόκληρη περιοχή που άλλοτε έσφυζε από ζωή και οικονομικές δραστηριότητες, όπως χαρακτηριστικά μας έλεγαν κάποιοι πολίτες της περιοχής. Η μαζική μετανάστευση τα τελευταία χρόνια πολλών πολιτών της ευρύτερης περιοχής, η εξαθλιωμένη αγροτική οικονομία, σε συνδυασμό και με την αφαίμαξη μιας σειράς υπηρεσιών που έδιναν μια κάποια οικονομική ζωή στον τόπο, έχουν φέρει τ΄ αποτελέσματα της ερημοποίησης της Κρύας Βρύσης και σε απόγνωση τους κατοίκους της !

Δεν είναι λίγοι οι πολίτες αυτοί πους μας εκφράζουν την οργισμένη άποψη του, ότι η κατάσταση αυτή θα έχει πολύ δυσάρεστες εκπλήξεις στους πολιτικούς σχηματισμούς που φιλοδοξούν να κυβερνήσουν μετά τις επόμενες εκλογές όποτε και αν γίνουν αυτές, με τ΄ αποτελέσματα που θα δουν από την ευρύτερη περιοχή !!!

Γράφει ο Λύσανδρος Αμιτζόγλου

6 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΛΥΣΑΝΔΡΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ; ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ. ΜΗΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ. ΑΣΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Η ΤΖΑΚΡΗ ΝΑ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΑΛΛΑ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Κρυοβρυσιώτες εφόσον κοιμούνται και δεν ενδιαφέρονται όλα καλά που το πρόβλημα;Αχ! Θεοδωρίδη θα λέτε και θα κλαίτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το πρόβλημα είναι ότι απλά κάποιοι φούσκωσαν τα μυαλά των κατοίκων ενώ αυτό ήταν κοροϊδία.Ποιοί δημιούργησαν λαθεμένες ιδέες και φιλοδοξίες σ αυτό τον κόσμο? ποιός τους έπεισε ότι δεν είναι ένα μεγάλο χωριό ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΙΓΑ ΡΕ ΛΟΝΔΡΕΖΕ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΤΣΑΙ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΟΧΘΕΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΣΗ !!! Η ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΗ ΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΙΩΤΗΣ ΕΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
    2. σου ρε Λακη που σε πειραξε που σου ειπε ο αλλος μεγαλο χωριο, σιγα που και πριν 8 χρονια ησουν σε αναπτυξη ρε 11.57, φοβασαι να πεις εδω και 30 χρονια.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News