Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Συνταγή: Μπριζόλες κατσαρόλας με μουστάρδα και balsamico

Μπριζόλες κατσαρόλας με μουστάρδα και balsamico

Μια νόστιμη, γρήγορη και εύκολη συνταγή!

Τι χρειαζόμαστε:
4 μέτριες μπριζόλες οποιαδήποτε μουστάρδα της αρεσκείας μας
3 κουταλιές της σούπας ξύδι balsamico
4-5 κουταλιές της σούπας λευκό ή κόκκινο κρασί
λάδι
αλάτι
πιπέρι μαύρο
πάπρικα
νερό

Πώς το κάνουμε:
Πλένουμε τις μπριζόλες με κανονικό ξύδι και ύστερα τις ξεπλένουμε με νερό.
Τις τοποθετούμε σε ένα πιάτο και τις αλείφουμε και από τις 2 πλευρές με μουστάρδα, αλάτι, μαύρο πιπέρι και πάπρικα.
Βάζουμε 4-5 κουταλιές της σούπας λάδι στη χύτρα.
Μόλις ζεσταθεί το λάδι, ρίχνουμε μέσα στη χύτρα μία-μία τις μπριζόλες ίσα-ίσα να σωταριστούν.
Κάθε μπριζόλα που σωτάρεται την ακουμπάμε σε ένα πιάτο.
Μόλις σωτάρουμε και την τελευταία, τις βάζουμε όλες μαζί στη χύτρα.
Προσθέτουμε το balsamico, το κρασί και λίγο νερό μέχρι να σκεπαστούν οι μπριζόλες.
Τις αφήνουμε να βράσουν στη χύτρα (με κλειστό καπάκι εννοείται) για περίπου 20 λεπτά, ενώ έχουμε χαμηλώσει την εστία στο 8 (αν η εστία έχει αρίθμηση από το 1-9, αλλιώς στο 2 αν έχει αρίθμηση από το 1-3).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News