Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Δήμαρχος Έδεσσας: Καμία ονομασία με τον όρο Μακεδονία!

Δήλωση Δημάρχου Έδεσσας για το θέμα της ονομασίας της Π.Γ.Δ.Μ.


Συνδημότισσες και συνδημότες,

Η κινητικότητα που υπάρχει σχετικά με το θέμα της ονομασίας της Π.Γ.Δ.Μ. μας θέτει όλους σε εγρήγορση, καθώς από τη μεριά συμφωνούμε στο να δοθεί λύση στην μακρόχρονη αυτή εκκρεμότητα, αλλά από την άλλη πρέπει να καταστήσουμε σαφές ότι θα δεχθούμε λύση που θα είναι απολύτως σύμφωνη με τα εθνικά μας συμφέροντα και την περηφάνια του λαού μας!

Πολλά γράφονται και ακόμη περισσότερα ακούγονται... Όμως επειδή όλοι μας παρακολουθούμε με ιδιαίτερη προσοχή και ενδιαφέρον τις εξελίξεις στο θέμα, θέλω να ενώσω τη φωνή μου με όλους τους επώνυμους και ανώνυμους Έλληνες, που στέκονται υπερήφανα σε πείσμα των καιρών και διατρανώνουν τις εθνικές μας θέσεις. Καμία ονομασία με τον όρο Μακεδονία!

Γι’ αυτό καλώ όλους τους συνδημότες μου να συμμετάσχουν στο Συλλαλητήριο της Κυριακής, για τις ανάγκες του οποίου θα υπάρχουν λεωφορεία που θα αναχωρήσουν από το ΚΤΕΛ Έδεσσας, στις 11:00 π.μ.

Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, απαιτούνται αποθέματα σθένους και δυναμισμού για να προασπίσουμε τα εθνικά μας συμφέροντα. Όμως η Ιστορία έχει διδάξει ότι εμείς οι Έλληνες στα δύσκολα τα καταφέρνουμε καλύτερα! Οφείλουμε όλοι μας, ο καθένας ανάλογα με τις δυνάμεις του, να στείλουμε το στίγμα και τη φωνή του Ελληνισμού μέχρι τα πέρατα της Οικουμένης. Αυτό το στίγμα δεν μπορεί να είναι άλλο από τα λόγια του Κωνσταντίνου Καραμανλή: «Ελπίζω ότι οι σύμμαχοι και συνεταίροι μας θα καταλάβουν επιτέλους ότι δεν υπάρχει παρά μόνο μία Μακεδονία και η Μακεδονία αυτή είναι Ελληνική».

Δημήτρης Γιάννου
Δήμαρχος Έδεσσας

2 σχόλια:

  1. ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ17 Ιανουαρίου 2018 στις 10:47 μ.μ.

    ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΑ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΛΕΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΕΥΓΕ!ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝ,ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ,ΜΕ ΚΟΛΠΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ,ΜΕ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ,ΜΕ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ,ΜΕ ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ,ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Ο ΛΑΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΛΕΙΨΗ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΥΝΗΔΕΙΣΕΙΣ ΥΠΟΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΙ ΣΤΟΝ ΚΙΚΕΩΝΑ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ,ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΝΑ ΑΛΟΘΙ "ΝΤΕΜΕΚ"ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ.ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ.Η ΠΟΛΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΡΑΝΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥΣ ΧΕΙΜΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΣΤΕΓΑΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Η ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΓΙΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΚΤΕΛ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΗΡΩΩΝ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News