Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Αριδαία: Δώρα αγάπης από τα παιδιά... για τα παιδιά! (ΦΩΤΟ)

ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΑΓΑΠΗΣ!

Χαρίζοντας ένα βιβλίο ή ένα παιχνίδι, κάνετε μια πράξη αγάπης και φιλίας προς εκείνα τα παιδιά που θέλουν αλλά δεν μπορούν να το αποκτήσουν. Παιδιά που έχουν στερηθεί τη χαρά ενός δώρου και δεν έχουν τη δυνατότητα να το ζητήσουν.

Γι' αυτό ο Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρ. Μακεδονίας, ο Δήμος Αλμωπίας και η ΔΗ.Κ.Ε.Α. αποφάσισαν να μαζέψουν τα παιχνίδια και τα βιβλία που δεν χρειάζεστε και να τα χαρίσουν σε αυτά τα παιδιά.

Ελπίζουμε η πρωτοβουλία μας αυτή να γίνει αποδεκτή από όλους με χαρά και να συλλέξουμε όσο το δυνατόν περισσότερα βιβλία και παιχνίδια.

Περιμένουμε να φέρετε κι εσείς τα δικά σας δώρα για τους άγνωστους φίλους σας. Γιατί πάντα η προσφορά και η αλληλεγγύη δίνουν χαρά όχι μόνο σε αυτόν που παίρνει αλλά και σε αυτόν που προσφέρει και όταν η αγάπη φωλιάζει στις καρδιές μας τις ζεσταίνει, προσθέτοντας μια νότα ελπίδας για όλους.

Πολλά από τα παιχνίδια και τα βιβλία σου τα έχεις παρατήσει. Ίσως τα βαρέθηκες και δεν τα θέλεις πια. Μένουν εκεί και με τον καιρό θα πάνε στα σκουπίδια. Όμως για σκέψου. Υπάρχουν κάποια παιδιά που θα ήταν πολύ ευτυχισμένα αν αποφάσιζες να τους τα χαρίσεις. Αν θέλεις λοιπόν να κάνεις ένα δώρο αγάπης σε ένα άλλο παιδί, σε περιμένουμε σήμερα Σάββατο 17:00 – 19:00 στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας.

Γιατί όπως ξέρεις, η αγάπη είναι το μόνο πράγμα που όσο προσφέρεις τόσο περισσότερο παίρνεις κι εσύ!










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News