Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Επικίνδυνο βρεφικό γάλα: Ανακαλούνται παρτίδες της Frezylac και στην Ελλάδα

Δείτε ποιες παρτίδες αποσύρονται στην Ελλάδα!

O παγκόσμιος συναγερμός που έχει σημάνει για το επικίνδυνο βρεφικό γάλα επηρεάζει και την Ελλάδα! Σήμερα, η γαλλική εταιρεία Lactalis ανακοίνωσε ότι ανακαλει σε διεθνές επίπεδο το σύνολο της παραγωγής της από το εργοστάσιό της στην Κραόν από τον Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με το iatropedia.gr στην Ελλάδα, ο ΕΟΦ αποφάσισε τη συμπληρωματική ανάκληση 5 επιπλέον παρτίδων των βρεφικών γαλάτων της Frezylac για προληπτικούς λόγους, μετά από σχετική ενημέρωση του παραγωγού για περισσότερες παρτίδες.

Η ανάκληση είχε ξεκινήσει μετά τη σχετική ανακοίνωση των Γαλλικών Αρχών για περιστατικά σαλμονέλωσης που συνδέονται με το εργοστάσιο παραγωγής Lactalis στην Craon (Mayenne) και που έχουν παραχθεί μετά τις 17/2/2017 και είχε αρχικά ανακοινωθεί με το από 11/12/17 σχετικό Δελτίο Τύπου του ΕΟΦ ως προληπτικό μέτρο για την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας, μέχρι να ολοκληρωθεί η διερεύνηση.

Σημειώνεται ότι η συμπληρωματική ανάκληση του παραγωγού δεν αφορά σε άλλα προϊόντα της εταιρείας Frezyderm ABEE, αλλά ούτε και σε άλλα προϊόντα στην ελληνική αγορά.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΤΙΔΕΣ:

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News