Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Συνταγή: Ταλιατέλες με σάλτσα τυριών

Ταλιατέλες με σάλτσα τυριών

Διαβάστε λεπτομέρειες:

Υλικά

Ταλιατέλες 500 γρ (1 πακέτο)
Τυρί κρέμα 250 γρ
Μπλέ τυρί 100 γρ
Παρμεζάνα ή κεφαλογραβιέρα 100 γρ
Γάλα 1 φλιτζάνι του τσαγιού
Φουντούκι ή κουκουνάρι
Αλάτι - πιπέρι

Οδηγίες

Βάζουμε σε κατσαρολάκι το τυρί κρέμα,το μπλέ τυρί και το γάλα και σε χαμηλή φωτιά αφήνουμε να λιώσουν αργά,ανακατεύοντας συνέχεια με ξύλινη κουτάλα. Μόλις πάρουν βράση και λιώσουν αλατοπιπερώνουμε.Βράζουμε σε κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό τις ταλιατέλες ,σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τις σουρώνουμε και τις βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.Περιχύνουμε με τη σάλτσα τυριών, πασπαλίζουμε με τη τριμμένη παρμεζάνα ή κεφαλογραβιέρα (ή άλλο τυρί  της αρεσκείας μας) και τέλος πασπαλίζουμε με καραμελωμένα φουντούκια ή καβουρδισμένο κουκουνάρι κι αν θέλουμε τρίβουμε επιπλέον φρέσκο πιπεράκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News