Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Ζ. Κωνσταντοπούλου: «Ο Τσίπρας είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας της πατρίδας μου»

Τι δήλωσε η πρώην πρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας

Απάντηση έδωσε η πρώην πρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου στις έμμεσες αιχμές που άφησε ο Αλέξης Τσίπρας για την ίδια, σε πρόσφατη συνέντευξή του.

«Έτσι θα μιλάμε από εδώ και πέρα. Ο κ. Τσίπρας ασχολείται ξανά μαζί μου. Πανικόβλητος. Αφού γνωρίζει πολύ καλά τι θα λάβει πίσω. Του απαντώ ξανά. Δυστυχώς απαντώ ξανά στο μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα της πατρίδας μου. Ας κρατήσει τις θρασυδειλίες για τους βουλευτές κι ακολούθους του. Εμείς ξέρουμε τι είναι. Εμείς βλέπουμε, γνωρίζουμε και θυμόμαστε. Εγώ θα συνεχίσω να μάχομαι για τους πολίτες της χώρας μου. Όπως έκανα από την αρχή. Όπως κάνω μέχρι σήμερα. Αυτό θα συνεχίσω να κάνω κάθε μέρα. Ακόμη και αφού πέσει» ανέφερε η κ. Κωνσταντοπούλου, με ανάρτησή της στο Facebook.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News