Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Με απειλές απαντά ο Γ. Σηφάκης: Μας καλεί να μην περάσουμε την κόκκινη γραμμή της υπομονής του

Τέτοιες δηλώσεις είχαμε συνηθίσει να διαβάζουμε από ανθρώπους που εκπροσωπούν άλλους πολιτικούς χώρους, ακραίους και αντιδημοκρατικούς. Δεν γνωρίζαμε όμως ότι και στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν τέτοια στοιχεία. Τώρα το μάθαμε.

Έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σηφάκης, ο οποίος θεωρεί ότι όλα τα μέσα ενημέρωσης οφείλουν να τον προσκυνούν, επειδή όπως λέει αναφερόμενος στον εαυτό του «εξελέγη με εντυπωσιακό αριθμό ψήφων στην Αλμωπία εκπροσωπώντας τους πολίτες της όπως και τους πολίτες όλης της Πέλλας στο Εθνικό Κοινοβούλιο. Πόσο καιρό χρειάζονται ακόμη για να το χωνέψουν; Η καθύβριση του προσβάλει όλους αυτούς τους ανθρώπους και έτσι θα εκληφθεί από όλους».

Δεν διστάζει μάλιστα να δηλώσει: «Όσο για τα μέσα που επιτίθενται συστηματικά εναντίον του με παραπληροφόρηση και συκοφαντία (και με περισσό θράσος) τα παραδίδει στην κρίση των πολιτών, αρκεί να μην περάσουν την κόκκινη γραμμή της υπομονής του».

Τον καλούμε λοιπόν να μας πει, ποια είναι η κόκκινη γραμμή του, την οποία δεν πρέπει να περάσουμε. Ας μας πει, τι θέλει πραγματικά να δηλώσει με αυτή του την ανακοίνωση; Θέλει να μας εκφοβήσει; Μόνο γέλιο προκαλεί.

Τέτοιες δηλώσεις είχαμε συνηθίσει να διαβάζουμε από ανθρώπους που εκπροσωπούν άλλους πολιτικούς χώρους, ακραίους και αντιδημοκρατικούς. Δεν γνωρίζαμε όμως ότι και στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν τέτοια στοιχεία. Τώρα το μάθαμε.

Τους πολίτες τους οποίους επικαλείται και οι οποίοι τον έστειλαν στη Βουλή, οφείλει να τους σέβεται με έμπρακτο τρόπο, τηρώντας τις δεσμεύσεις του. Ποιος μπορεί άλλωστε να ξεχάσει όσα έλεγε πριν τις εκλογές. Ποιος μπορεί να ξεχάσει όσα έλεγε πριν το δημοψήφισμα. Κανείς. Με ποιον τρόπο λοιπόν σέβεται όλους αυτούς τους πολίτες που μαζικά τον στήριξαν, ελπίζοντας σε κάτι νέο; Ψηφίζοντας στη Βουλή τα ακριβώς αντίθετα από αυτά για τα οποία δεσμεύτηκε;

Αν πάλι θεωρεί ότι έχουμε περάσει την κόκκινη γραμμή του, «ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα»…

15 σχόλια:

  1. ελα και δεν αργει ο ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑΣ KAI ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πολιτικά αδιάφορος..που εξελέγει περίτρανα από την Αλμωπία και παράγει λιγοτερο έργο και απ τους καφετζήδες της Βουλής! Δεν έχει ασχοληθεί ούτε μια στιγμή με το καλό της χώρας και το παίζει σωτήρας Δήμου;; Παλιε φίλε Γιάννη μόνο για ράδιο αρβύλα έχεις καταντήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε πάει καλά αυτός. Έχει μούτρα και μιλάει κιόλας με όλα αυτά που έκανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ιδου και το πηδημα --- θα το πεις στις εκλογες γιατι δεν θα ξαναεκλεγεις ποτε ποτε ποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητε Γιαννη λαθος δρομο πηρες, μηπως εισαι σε λαθος παραταξη; μπας και νομιζεις οτι ζουμε στα χρονια της χουντας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΤΖΑΚΡΗ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ? ΕΙΜΑΙ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΚΡΙΜΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΙΟ ΧΑΜΗΛΑ, ΑΚΟΥ Ν ΑΠΕΙΛΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ ΣΙΤΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ δέν είμαι κανένας, ποιός εισαι εσύ ρε Σιφάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βαφειάδη δεν σε κολακεύει και πολύ ο πόλεμος που κάνεις σε άλλους πολιτικούς χώρους εκτός του πεδίου στράτευσης σου. Σκέψου λίγο πιο ώριμα και έξυπνα. Το επάγγελμα σου κάνεις με αυτό το μέσο ή όχι? Όταν έρθει η ώρα της πώλησης σου θα μουτζώνεσαι.

    Άσχετος πολίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ απο αγαπη τον συμβουλευεις ασχετε; αν ναι παρτον τηλεφωνο, αν διαφορετικα σε ποναει κατι....περιμενε εχει και συνεχεια.

      Διαγραφή
  10. Γιάννη ειλικρινά λυπάμαι που σε ψήφισα...είσαι η αδιαφορία στο μεγαλείο της...τα λέμε στις εκλογές...που θα βλέπεις τη βουλή μονο στη τηλεόραση...λυπάμαι αυτο μόνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καταργησατε τον ΕΝΦΙΑ ητανε ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ πηγατε τον κατωτατο μισθο στα 751 ΕΥΡΩ ΗΤΑΝΕ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ δωσατε 13η συνταξη ΗΤΑΝΕ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗκαι πολλα αλλα που ΗΤΑΝΕ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΑΝΕ ΠΡΑΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ένας ακριβοπληρωμένος ηθοποιός του ΣΥΡΙΖΑ.Έρχεται η ώρα τους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ήμαρτον θέμου τι αλλο θα κάνεις ρε Σιφάκη, ασχολήσου μεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πριν ακόμη γίνει βουλευτής ο κ. Σηφάκης σας ενοχλούσε ..γιατί δεν ήταν φτωχός αλλά είχε καταφέρει να γίνει πλούσιος ,γιατί ασχολιόταν και με τα κοινά και με τα πολιτιστικά και προλάβαινε να είναι παρών σε όλα,γιατί είχε πάντοτε τεκμηριωμένη άποψη για όλα τα θέματα ,γιατί είχε στήσει με επιτυχία μία σειρά επιχειρήσεων, όταν άλλοι δεν γνώριζαν τίποτε από το φυσικό πλούτο της Αλμωπίας .Το διαφορετικό και το ξένο (ας μην ξεχνάμε ότι δεν κατάγεται από Αριδαία),όταν μάλιστα σε ξεπερνάει κατά πολύ είναι δύσκολο να το αποδεχτείς .'Ο,τι και να κάνει ο κ. Σηφάκης θα αποτελεί πάντοτε αντικείμενο σχολιασμού. Ας αφήσουμε την μικροψυχία στην άκρη ...ΈΛΕΟΣ ΠΙΑ... ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΑΤΟΥΣ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News