Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Στην Πέλλα ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης

Ο κ. Σπίρτζης θα μιλήσει σε εκδήλωση με βασικό θέμα, τα έργα υποδομών στο Νομό Πέλλας

Στο νομό Πέλλας θα μεταβεί, αύριο, Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, μαζί με τους Βουλευτές τους ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη και Ιωάννη Σηφάκη, στο πλαίσιο του διαλόγου για τις αναπτυξιακές προοπτικές του νομού, αλλά και του σχεδιασμού του Υπουργείου για τα έργα υποδομής στην ευρύτερη περιοχή.

Ο κ. Σπίρτζης θα μιλήσει σε εκδήλωση με βασικό θέμα, τα έργα υποδομών στο Νομό Πέλλας, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας, στις 18.30.

Ο Υπουργός Υποδομών θα αναφερθεί εκτενώς, μεταξύ άλλων σε δυο κομβικής σημασίας έργα για την περιοχή:

• Την εκκίνηση της χρηματοδότησης για τα έργα των παρακάμψεων Χαλκηδόνας και Γιαννιτσών,
• Και την επικαιροποίηση της μελέτης σκοπιμότητας του προαστιακού σιδηροδρόμου Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, μέσω Γιαννιτσών και την παράκαμψη προς Αριδαία.

Στη συνέχεια ο Υπουργός Υποδομών, θα επισκεφθεί την Έδεσσα, όπου θα έχει συναντήσεις με τοπικούς φορείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News